Herborist Herbofidus Capsules 60 stuks

Dit voedingssupplement herstelt de darmflora, zorgt ervoor dat de essentiële voedingsbestanddelen beter worden opgenomen en bevordert de darmtransit.

€ 27,00 -12%
23,76
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Toepassing

Combinatie van een probioticum (gunstige bacteriën) met een prebioticum (= bifidogene invloed). 
Dosering

Afhankelijk van de leeftijd: Tot 7 jaar: 1 vcapsule per dag. Van 7 tot 14 jaar: 2 vcapsules per dag. Vanaf 14 jaar: 3 vcapsules per dag.
Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis (1 x 10 9 CFU*/g), Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius. * CFU = colony forming units
Merk The herborist
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  27/12/2018
  Mijn hondje heeft dit product en Herbo muco flora nodig voor een goede darmwerking.
  15/05/2018
  Ideaal voor een goede darmwerking
  04/08/2016
  Bij darmproblemen en als men een probiotica nodig heeft, is dit een zeer goed product. Bij inname ervan voel je dit aan de darmen wat een teken geeft dat het werkt. Langdurige inname is aanbevolen, denk ik.
  13/05/2016
  In combinatie met Herbo muco flora is dit een topproduct voor mijn IBS, lekkende darm en na langdurig antibiotica gebruik.