Imutis NF Capsules 100 stuks

Voedingssupplement op basis van bacteriën, gisten, vitamine D en FOS in de vorm van capsules. Draagt bij aan een betere weerstand.

€ 71,39 -20%
57,11
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Terwijl zowel de darmflora, de spijsvertering als de weerstand zullen verbeteren, zal het lichaam resistenter worden tegen negatieve externe invloeden zoals bijvoorbeeld stress, reizen en virale infecties
Immuniteit.
1 tot 4 capsules per dag.
6 miljard Saccharomycesboulardii cellen, 3 miljard Lactobacillus rhamnosus cellen, 2 miljard Lactobacillus acidophilus cellen, 2 miljard Bifidobacterium longum (FOS) cellen, 1,25 µg vitamine D (cholecalciferol, 25% AR). Capsule: hypromellose (E464), vulstof: maltodextrine. Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Kleur: titaandioxide (E171), antioxidant: ascorbinezuur.
Merk Imutis
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Opgeblazen gevoel, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora, Weerstand verhogend
Bevat Probiotica, Vitamine D
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!