Kijimea Prikkelbare darm Capsules 84 stuks

Medisch hulpmiddel op basis van de bifidostam B. bifi dum MIMBb75 in de vorm van capsules voor het behandelen van prikkelbare darm syndroom.

€ 75,90 -10%
68,31
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden.
Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symptomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt: het hecht zich aan de beschadigde darmwand. Hoe werkt het? Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op een wond in de beschadigde darmwand.
Het resultaat: pathogenen kunnen niet meer in de darm binnendringen, waardoor de darm ook niet meer wordt geïrriteerd.
Prikkelbare darm syndroom.
1 x per dag 2 capsules bij het eten gedurende minstens 4 weken liefst 12 weken.
De eerste verlichting van de symptomen zouden na 1 week voelbaar moeten zijn.
Kijimea® Prikkelbare Darm-capsules bevatten bacteriën van de bifidostam B. bifi dum MIMBb75.
De overige bestanddelen zijn: maiszetmeel, hypromellose, magnesiumstereaat, siliciumoxide, titaniumdioxide,
ijzeroxide, Brillant blue FCF.
Merk Kijimea
Aflevervorm Capsules
Type product Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Prikkelbare darm syndroom
Effect Darmwerking verbeteren
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  20/01/2019
  Uitstekend supplement aanbevolen door de gastro-enteroloog. Vermindert darmproblemen. Je moet een beetje geduld hebben en er twee of drie maanden over doen.......
  19/01/2019
  Opgeblazen gevoel is na enkele weken verdwenen. Constipatie en winderigheid nog niet, dus nog even afwachten hoelang ik door moet gaan zodat ook dat draaglijk wordt.
  06/01/2019
  Ik heb er goed resultaat bij. Ontspannen buik en minder buikpijn en meer energie!
  06/12/2018
  gebruik de capsules nog maar pas en merk nu al vooruitgang . heb er vertrouwen in .
  22/04/2018
  perfect
  22/04/2018
  super
  11/03/2018
  het voelt goed aan, hopelijk blijft het na langer gebruik beter.
  25/01/2018
  Tot nu toe bevalt het goed. Minder opgeblazen buik en minder buikpijn. Afwachten op langere termijn of mijn allergieën afnemen (de allergie voor warmtebronnen). Daar heb ik erg veel last van.
  02/12/2017
  Ik heb de afgelopen twee of drie maanden grote darmproblemen gehad. Sinds ik Kijimea nam heb ik geen problemen meer. Het effect was onmiddellijk. Ik zal de doos afmaken en dan zullen we zien of het allemaal geregeld is.
  27/10/2017
  Ik heb reeds 50 jaar darmproblematiek. Vanaf de eerste week had ik meteen resultaat. Ik vind dit een zeer goed produkt. Een aanrader voor mensen met prikkelbare darm, leaky gut.
  20/07/2017
  Ik heb het prikkelbaardarmsyndroom en allergieen voor oa melk en duspatal. Dit product werkt voor mij super. Mijn klachten zijn met 80% afgenomen. Jammer dat het zo prijzig is maar het is me het meer dan waard.
  29/06/2017
  opmerkelijke verbetering,brengt echt rust in het darmstelsel en dat al na 3 weken , dit is zeker een aanrader voor mensen met darmklachten
  10/05/2017
  Sinds ik dit product inneem(december vorig jaar) heb ik geen last meer van opstipatie , ik neem sindsdien geen andere producten meer, mijn leven is een stuk aangenamer geworden, nog wel veel last van winderigheid dit is niet minder geworden, slik het nog steeds, het is een stap in de goede richting
  24/04/2017
  Ik heb het besteld voor mijn vader. Hij heeft het denk een jaar geleden ook gehad voor 42dagen werkte na paar dagen en na die kuur ging het goed. Nu had hij weer last van zijn darmen en heeft weer zo'n kuur van 42 dagen en hij heeft weer zeer snel resultaat. Hij kan weer ergens naar toe en zit niet meer te pas en te onpas op het toilet. Kan ook weer koffie verdragen. Als je het gauw aan je darmen hebt wees matig met koffie en spicy eten. Geweldig produkt een aanrader!!!!
  03/04/2017
  Ik gebruik het nu al een paar maanden, mijn klachten zijn toch wel voor 60 a 70 % verminderd toch een hele verademing! Helaas vind ik het wel erg duur maargoed zolang het ze werk blijft doen zeur ik daar maar niet over:)
  24/03/2017
  Ik heb voor € 100,00 aan Kijimea pillen gekocht. Werkt totaal niet! Was echt zonde van zoveel geld! Nu met FODMAP dieet bezig. Dit dieet kan je ook nog aftrekken bij de belasting. Ik merk met dit dieet al wel verlichting bij mijn klachten.
  09/03/2017
  Zeker verbetering,geen pijn in mijn buik meer,blijf het zeker gebruiken.
  04/03/2017
  voor mij een topproduct, ben er zeer tevreden over , na de aanbevolen 12 wkn eigenlijk totaal geen last meer.
  09/02/2017
  Gebruik het nog niet zo lang,maar ik heb er vertrouwen in,want er is zeker verbetering!
  09/02/2017
  Al na een week dudelijk minder last van mijn maag. Na een maand is pijn weg.
  05/01/2017
  Sinds ik kijimea neem heb ik duidelijk minder last. Is een blijver voor mij.
  17/12/2016
  Overal lees ik zeer goede ervaringen en dat wil ik ook best geloven. Helaas voor mij, na 1 volle verpakking (6 weken), voel ik totaal geen verbetering zelfs verslechtering. Of het een met het ander te maken heeft weet ik niet maar ik heb mijn plan even laten varen om aan verpakking twee te beginnen. Gezien de advertenties en alle positieve reviews her en der had ik al mijn hoop hier op gevestigd. Helaas kan ik het niet beamen.