Mannavital Kyo Dophilus Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van lactobacillus en bifidus, in de vorm van capsules. Draagt bij tot de bescherming van de darmflora.

prijs apotheek: € 15,29
12,04
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Uniek probioticum voor een gezonde darmflora. Versterkt en vermeerdert de goede darmflora. Met humane stammen van Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium longum. Bevat 3 miljard levensvatbare kiemen per capsule. Breed inzetbaar bij en ter preventie van diarree, bij losse stoelgang, constipatie, winderigheid, opgeblazen gevoel, verminderde weerstand, spastisch colon en ontstekingsziekten van de darm.
Volwassenen nemen 1 capsule per dag tijdens een maaltijd; bij verhoogde behoefte mogen twee capsules per dag genomen worden. Kinderen: ½ capsule per dag, uit te strooien over de voeding of te mengen in een drankje.
3 miljard levende cellen van: Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2. KS-13
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Leen
  11/07/2017
  Ik neem dit product ter ondersteuning voor gewichtsverlies en om de goede darmbacteriën te bevorderen in de darmflora. Mijn 'buikgevoel' is in het algemeen rustiger en tezamen met gezondere eetgewoontes heeft het al geholpen een paar kilootjes te verliezen, op een rustig tempo maar met resultaat.
  Fillet
  17/02/2016
  Ik gebruikte ActiBalance ongeveer 2 jaar. Dit product gaat uit de handel. Ik heb Colitis Ulcerosa en reageerde zo goed op dat product dat ik niet meer voor controle in het ziekenhuis hoef weer te komen. Gelukkig heb ik nu een nieuw product gevonden met de zelfde werking Mannavital Kyo Dophilus. Deze probioticum heeft dezelfde stammen als ActiBalanc.