Metagenics Glutagenics Poeder 260g

Voedingssupplement met L-glutamine en aloë vera, voor een goede darmfunctie, in de vorm van poeder. Positieve invloed op de algemene gezondheid.

€ 29,99 -12%
26,39
Toepassing

Glutagenics bevat 3 ingrediënten: L-glutamine, zoethout en Aloe vera. Deze drie ingrediënten optimaliseren de gezondheid van de cellen die het darmkanaal bekleden, nl. de enterocyten. Gezonde enterocyten zijn essentieel voor een optimale absorptie/resorptie. Enterocyten spelen een belangrijke rol bij ontwikkeling en het behoud van de immuunfunctie, ze beschermen de leverfunctie en hebben bijgevolg een invloed op de algemene gezondheid. Hoge gehaltes L-glutamine zijn noodzakelijk ter ondersteuning van de sneldelende cellen, waartoe de enterocyten behoren.
Dosering

Meng 1 maatlepel met water of sap, tot 3 keer per dag, of zoals aanbevolen.
L-glutamine 3500 mg, zoethoutwortelextract* 500 mg (Glycyrrhiza glabra), aloëbladextract 50 mg (Aloe barbadensis). * glycyrrhizinezuur-arm Gemengd met natuurlijke smaakstoffen.
Merk Metagenics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren
Werkzaam bestanddeel Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    22/02/2015
    Zeer duidelijke verbetering van de darmflora