Metagenics Probactiol Junior Kauwtabletten NF Kauwtabletten 56 stuks

Voedingssupplement op basis van lactobacillus en vitamine D in de vorm van kauwtabletten. Met frambozensmaak. Bevordert het immuunsysteem.

€ 21,49 -12%
18,91
Ter bevordering van het immuunsysteem.
1 tot 2 kauwtabletten per dag.
Ingrediënten per kauwtablet:
Lactobacillus acidophilus NCFM 2,5 miljard levende bacteriën Bifidobacterium lactis Bi-07 2,5 miljard vivantesVitamine bacteriën D (cholecalciferol) 1 mcg 20% *
Hulpstoffen: fructose, xylitol, hydoxypropylcellulose, biet poeder, frambozensmaak, siliciumdioxide, pectinezuur, magnesiumstearaat 1 tablet bevat 5 miljard levende bacteriën.
Merk Probactiol
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Weerstand verhogend
Bevat Probiotica, Vitamine D
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    14/01/2018
    Ik vind het goed dat de kinderen iets van probiotica nemen. Smelttabletjes zijn handig en de kinderen vinden deze heel lekker van smaak.
    09/03/2017
    Mijn kinderen vinden dat de probactiol tabletten een lekkere smaak hebben, beetje als een snoepje. Ik heb ook hen ook al eens de pilletjes om door te slikken gegeven maar dat vinden ze niet zo makkelijk. Ik koop ze altijd bij Viata in promotie.