Nutergia Ergydigest Vloeibaar 250ml

Voedingssupplement op basis van minerale zouten, ramanas, artisjok, kliskruid en rozemarijn in de vorm van een oplossing voor inwendig gebruik. Bevordert de werking van lever, kan gebruikt worden in geval van acne en bij een slechte vertering.

prijs apotheek: € 19,00
16,15
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Toepassing

Ergydigest is een drinkbaar fytomineraal preparaat verrijkt met oligoelementen en natuurlijke minerale zouten. De aanbreng van deze oligoelementen versterkt de leverfunctie met een combinatie van artisjok, rammenas, rozemarijn en kliskruid. Kan ook dienen voor een betere vertering.
Dosering

1 tot 2 doseerdopjes (10 tot 20 ml) in ½ glas water, bij voorkeur tussen de maaltijden door. Goed schudden voor gebruik.

Mineraal complex: filtraat van kleiwater rijk aan mineralen en oligoelementen uit de zee; fyto-aromatisch complex*: extract van artisjok, rammenas, rozemarijn en kliskruid; stabilisator: natuurlijk glycerol; zoetstof: fructose; bewaarmiddel: kaliumsorbaat; zuurmiddel: melkzuur. * Planten van biologische oorsprong
Opmerkingen

Gebruik vermijden in de plaats van een gevarieerd voedseldieet. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Merk Nutergia
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Bevat Artisjok, Rozemarijn

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!