Nutrisan Silyphyt Capsules 60 stuks

Voedingssupplement dat de inwendige reiniging ondersteunt en de doorstroming van de spijsvertering vergemakkelijkt. Zonder suiker, zout, gist, gluten, soja, melkproducten, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

€ 21,41
16,70
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Silybine maakt onderdeel uit van silymarine, een mengsel van flavonoïden (met o.a.antioxiderende werking) uit de plant Silybum marianum. Silybin is de component met de grootste biochemische activiteit. Silybin zorgt voor activatie van enzymsystemen die een ontgiftende werking hebben en helpt in de bestrijding tegen veelvoorkomende leverbelastingen. Silyphyt onderscheidt zich van de andere hoog gestandaardiseerde kruidenextracten door zijn optimale opneembaarheid. Phytosome™ is een gepatenteerd proces waarbij gestandaardiseerde kruidenextracten worden gebonden aan fosfolipiden (meer bepaald aan fosfatidylcholine) in een welbepaalde verhouding. Farmaco-kinetische studies hebben  uitgewezen dat de opneembaarheid van het phytosome-extract 7 à 8 maal hoger ligt dan een kruidenextract in vrije vorm met een equivalente dosis. http://www.liversupport.com/studiesindex.htm
Dosering

1 à 2 maal per dag 1 capsule.
Silybin Phytosome (zuivere silybine) 120 mg, extract uit Silybum marianum (mariadistel). Gebonden aan fosfatidylcholine volgens een procedure onder patent!
Opmerkingen

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte en/of medicijngebruik. Goed droog en koel bewaren.
Merk Nutrisan
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Galwerking bevorderen, Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  13/01/2018
  Heel goed product om lever en gal te zuiveren, o.a bij alcohol gebruik en vet eten, aan te raden.
  27/05/2016
  Als voorjaarskuur is mariadistel het best opneembaar gebonden aan fytosomen. Als infuus heeft het geen zin. Tinctuur is ook ok.
  24/09/2015
  Had last van spijsvertering in combinatie met vele medicatie die ik moet nemen en op advies van dokter ben ik silyphyt gaan gebruiken en ik voel me stukken beter , een hele ontlasting van mijn lichaam sinds ik dit gebruik. Zeker een aanrader als je veel medicatie moet nemen
  21/09/2015
  Ik neem dit product nog maar kort in. Ik kan nog niet geven. een waardering.