Orgitan Care Kauwtabletten 90 stuks

Dit voedingssupplement is op basis van probiotica, met een aangename ananas-smaak. Dagelijks gebruik van Orgitan Care helpt bij een verstoorde darmwerking (vb chronische diarree, diarree na antibiotica-gebruik, winderigheid, een opgeblazen gevoel,...). Orgitan Care versterkt en vermeerdert de darmflora. De Orgitan Care-tabletten kunnen ingeslikt worden, of opgekauwd worden. Dit product mag gebruikt worden bij zwangerschap, bij borstvoeding, en is geschikt voor kinderen en volwassenen. Voorheen heette dit product Norgitan Care, de samenstelling is echter ongewijzigd.

€ 54,00 -12%
47,52
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

De Orgitan-producten hebben een geoptimaliseerde werking : ze hebben een enterieke coating die zorgt dat de GI Survival Rate 100 % is (versus 25 % bij andere preparaten). Andere preparaten stoppen wel 10 keer meer darmflora in een gelule, maar hebben een pH-gevoelige coating. Het feit dat elke bacteriefractie zit ingekapseld, zorgt ervoor dat die fractie de (zure) maag kan passeren en bij de optimale pH in de darmen wordt vrijgezet. 
Het snelle effect is mogelijk door het toevoegen van 340 mg bacteriocines (= bacteriedodende eiwitten) uit S. Thermophilus, L. Acidophilus, L. Plantarum en B. Lactis. 
Drie types Orgitan zijn beschikbaar (Orgitan Fast, Orgitan Care en Orgitan Travel): Orgitan Fast positioneert zich voor de dringende gevallen (werkt binnen 24 uur). Orgitan Care is voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor patiënten met chronische diarree. Orgitan Travel is een verpakking geoptimaliseerd voor wanneer je op reis gaat (reizigersdiarree voorkomen).
Probiotica voor dagelijks gebruik. Helpt bij een verstoorde darmwerking (vb chronische diarree, diarree na antibiotica-gebruik, winderigheid, een opgeblazen gevoel,...).
Orgitan Care: 1 kauwtablet per dag.  De tabletten moeten oraal ingenomen worden, en kunnen gekauwd of ingeslikt worden. Ze hebben een aangename ananas-smaak.
Op basis van levende melkzuurbacteriën : Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis. Fructo-oligosacchariden (FOS). Zoetstoffen : isomalt, sucrose. Aroma : ananas.
Merk Orgitan
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Opgeblazen gevoel, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  28/07/2017
  werkt zeer snel! Geen opgeblazen gevoel meer, geen krampen en zowel mijn man als ik hebben nu een betere darmtransit. Een vette aanrader voor iedereen die met darmwand klachten te maken heeft!!
  20/03/2017
  Zeer goed product, orgitan care als kuur voor het herstel van je darmflora is zeer doeltreffend.
  13/10/2016
  Zeer doeltreffend product. Geen krampen , opgeblazen gevoel, goede darmtransit. Echt de moeite waard om het te proberen !