Ortis Vruchten&Vezels gemakkelijke transit Tabletten 30 stuks

Vezelrijk voedingssupplement dat helpt om een regelmatige darmtransit te bevorderen, in de vorm van tabletten. Ondersteunt een regelmatige stoelgang en vermindert gastro-intestinale ongemakken. Vanaf 12 jaar.

€ 12,90
8,13
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

 • Neem tot maximaal 2 tabletten per dag, ‘s avonds, met een groot glas water. Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

  Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

 • Rabarberextract (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tabl.); vijgenpoeder (Ficus carica L. - 80mg/tabl.) vulstof: microkristallijne cellulose; droog tamarinde extract (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.), acaciavezels (Acacia senegal L. -50 mg/tabl.), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L. - 25mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Merk Ortis
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Stoelgangbevorderend
Bevat Rabarber, Tamarinde, Vijg

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  15/09/2018
  Ook al is het een natuurlijk product, het helpt me een ton. Ik neem meestal maar 1 pil per dag en heb enorme resultaten gezien. Ik voel me echt niet meer opgeblazen en ga elke dag naar de badkamer.
  25/03/2018
  Perfect voor het regulariseren van doorvoer
  15/01/2018
  Heel tevreden over dit product. Het werkt goed bij mij en ik beveel het aan!
  01/11/2017
  Al jaren last van chronische constipatie, dit is geen wondermiddel, maar het werkt wel
  05/08/2017
  Zeer aangename en solide werking. Gebruik het product al 5 jaar. Eerste maal bij Viata besteld. Aangenaam en probleemloos product. Ik verander niet meer
  01/06/2017
  doet wat het moet doen. Ik neem het 's avonds voor het slapen gaan en 's morgens merk ik de werking.