Protectis Easydrops Druppels 5ml

Bevat Lactobacillus Reuteri en vitamine D. Versterkt de darmflora bij diarree, bevordert een goede darmwerking en helpt de immuniteit mee ondersteunen. Helpt bij kolieken (huilbabies).

€ 18,99 -12%
16,71
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Toepassing

Versterkt de darmflora - voor een goede darmfunctie.
Dosering

Pediatrie (druppels): Posologie: Preventief gebruik: 5 druppels per dag. Herstellen en versterken van de darmflora: ten minste 5 druppels per dag tot de ongemakken verdwenen zijn. Indien nodig kunnen grotere hoeveelheden per dag ingenomen worden. Algemeen onderhoud van de darmflora: 5 druppels per dag. Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Door de fles schuin ondersteboven te houden en niet verticaal om te keren vormen de druppels zich langzaam en is het makkelijker om te doseren. De druppels mogen gegeven worden op een lepel of mogen toegevoegd worden aan melk, water of om het even welke andere drank of voeding. De druppels niet toevoegen aan warme voeding of warme dranken. De warmte kan de levende culturen van Lactobacillus reuteri schade berokkenen en vernietigen. Het kan nodig zijn Protectis Pediatrie gedurende enige tijd te gebruiken om de darmflora te herstellen. Het gebruik van grotere hoeveelheden per dag is volkomen veilig. Het toevoegen van de druppels verandert de smaak van het eten of het drinken niet. Tabletten: Posologie: Preventief gebruik: 1 kauwtablet per dag. Herstellen en versterken van de darmflora: ten minste 1 kauwtablet per dag tot de ongemakken verdwenen zijn. Indien nodig kunnen meerdere kauwtabletten per dag ingenomen worden. Algemeen onderhoud van de darmflora: 1 kauwtablet per dag.
Pediatrie (druppels):  Lactobacillus reuteri Protectis (0,1 miljard levende cellen per 5 druppels Protectis Pediatrie), zonnebloemolie, middellange-ketentriglyceriden, siliciumdioxide. 
Merk Protectis
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  14/02/2018
  Werkt zeer goed bij krampjes van mijn dochter!
  03/12/2017
  De druppels werken enorm goed, helpt toch wel redelijk goed bij krampjes. Super gemakkelijk om dit te bestellen bij Viata
  21/10/2016
  Gebruiken we bij onze 1 maand jonge dochter. Of het echt werkt weet ik eigenlijk niet… Toedienen gaat vlot, volgens mij zijn de druppels zoet want ze slikt ze probleemloos door.
  29/11/2015
  zeer goed om de weerstand te ondersteunen!