Salus Gallexier voedingssupplement Tabletten 84 stuks

Voedingssupplement op basis van artisjok voor een behoud van een goede spijsvertering. Het wordt ook gebruikt als eetlustopwekker.

€ 15,50 -15%
13,18
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Gallexier bevat geen ruwe suiker of druivensuiker, maar is alleen met vruchtensuiker (fructose) gezoet en is daardoor ook geschikt voor diabetici. De bitterstoffen van de artisjokken, verbonden met nog andere extracten van bitterkruiden, zijn de basis van de samenstelling van deze artisjokkenbitter. Salus Gallexier werkt verlichtend na de maaltijd. Salus Gallexier is uitsluitend met fructose gezoet. Artisjokken bevatten ondermeer cynarine, een secundaire plantenstof die de leverfunctie herstelt. Aan te bevelen, bijvoorbeeld na consumptie van zware en/of alcoholrijke maaltijden. Salus Gallexier stimuleert het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam en houdt het cholesterolgehalte op peil. Het verbetert de spijsvertering, vooral de vertering van de vetten.
2 à 3 tabletten per dag met water innemen tijdens of na de maaltijden.
Rijstzetmeel (Oryzae amylum), gedroogd extract (39 %): lactose, gedroogt extract uit: artisjokblad(Cynara cardunculus subsp. flavescens), kurkuma wortel (Curcuma xanthorrhiza), mariadistel vrucht (Sylibum marianum), paardenbloem wortel en kruid (Taraxacum officinale), kamillebloem (Matricaria chamomilla), pepermuntblad (Mentha x piperita). Vulstof: cellulose, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, lakmiddel: shellac, anti-klontermiddel: magnesiumstearaat / talk, emulgator: polysorbaat 80.
Merk Salus
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    07/01/2016
    Dit product zorgt voor een zachte drainage van de lever en helpt bij het vinden van een betere spijsvertering. Het werkt vrij snel, maar zonder pijn te veroorzaken.