Corega Fresh cleanse Schuim 125ml

De Corega Fresh Cleanse Mousse is een anti-bacteriële reinigingsmousse die voor een micro-actieve reiniging van je gebitsprothese zorgt. De mousse reinigt ook de kleine plaatsjes waar de overige reinigingsproducten niet aan kunnen. Hierdoor krijg je een langdurig gevoel van een frisse mond.

€ 5,49 -12%
4,83
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Gewone tandpasta bevat abrasieve ingrediënten en is daarom niet aangewezen voor de reiniging van een kunstgebit. Een dergelijke tandpasta kan inderdaad uw tandprothese beschadigen door er krassen op te maken, wat er op zijn beurt voor zorgt dat bacteriën zich makkelijker aan het kunstgebit kunnen hechten. Corega Fresh Cleanse Mousse bevat geen abrasieve ingrediënten, zorgt voor een micro-actieve reiniging die 99,9 % van de bacteriën (die slechte adem veroorzaken) doodt en verwijdert plaque en hardnekkige vlekken.
Gebruik: Houd het kunstgebit goed vast; schud de fles; tweemaal volledig pompen op het gebit; kunstgebit 90 seconden borstelen; afspoelen met water. Raadgeving: deze behandeling dagelijks uitvoeren. Een flesje komt overeen met een 50-tal schoonmaakbeurten van het kunstgebit.
Merk Corega
Aflevervorm Schuim
Type product Mond- en tandverzorging
Type kunstgebitproducten Reiniging
Verzorging van Mond en tanden
Gedeelde ervaringen
    19/05/2018
    Goed product, het doet zijn werk perfect.
    12/04/2018
    Fantastisch produkt om mijn gebit schoon en fris te houden!