Corega Ultra Crème 40g

De Corega kleefcrème zorgt voor draagcomfort en sterke hechting van de prothese gedurende de hele dag, en zorgt ervoor dat er geen voedselrestjes onder de prothese komen.'Ultra' wil zeggen dat de crème feller en langer kleeft. Met een frisse muntsmaak.

€ 5,95 -12%
5,24
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

De Corega Ultra kleefcrème (nieuwe formule zonder zink) houdt uw gebit goed op zijn plaats en vormt een comfortabel kussentje waardoor het indringen van voedselrestjes onder de gebitsprothese wordt verhinderd.
Niet meer dan één keer per dag aanbrengen. Reinig de gebitsprothese, droog deze goed af, breng korte streepjes kleefcrème aan (niet te dicht bij de rand), spoel de mond voor u de prothese plaatst en druk goed aan. Verwijderen van restanten van kleefcrème in de mond of op de gebitsprothese gebeurt met warm water. Poets het gebit eventueel met een speciale gebitsborstel.
Poly(methylvinylether/maleïnezuur) natrium-calcium gemengde zouten, petrolatum, cellulosegom, paraffine liq., aroma, Cl 45430.
Merk Corega
Aflevervorm Crème
Type product Mond- en tandverzorging
Type kunstgebitproducten Bevestiging
Verzorging van Mond en tanden
Gedeelde ervaringen
  19/05/2018
  Goed product, hoewel ik de voorkeur geef aan Corega Ulltrafix kleefpoeders.
  30/03/2017
  Corega is een prima product the best!
  02/03/2017
  super produkt...zonder Corega is het me niet mogelijk mijn kleine tandprothese stabiel in de mond te houden. Met correga is de prothese echt stabiel bevestigd en kan ik eten alsof het mijn eigen tanden zijn......zonder correga is iedere maaltijd een gevecht met de loshangende prothese, een ware marteling.
  10/09/2015
  Neutrale smaak en het enige product dat mijn tanden de hele dag vasthoudt. Zeer tevreden.
  12/02/2015
  Veel beter als goedkopere .