Gum SensiVital gevoelige tanden tandpasta Tandpasta 75ml

Deze tandpasta helpt om de pijn van de meest gevoelige tanden snel te verlichten, en helpt het tandvlees te versterken.

€ 4,95 -15%
4,21
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Tandpasta ontwikkeld om tandgevoeligdheid tegen te gaan,. Bevat 5 % kaliunitraat (tegen tandgevoeligheid), Aloë vera, allantoine, vitamine E, vitamine B5 (voor gezond tandvlees), 0,33 % natriumfluoride (1490 ppm) en isomalt (voor gezonde tanden).
Breng de tandpasta aan op een zachte tandenborstel. Poets gedurende 3 minuten.
Sorbitol, water, hydrat. silica, isomalt, kaliumnitraat, panthenol, aroma, xanthaangom, natriumlaurylsulfaat, natriumfluoride, Aloë barbadensis, tocoferolacetaat, cocamidopropylbetaine, allantoine, natriumsacharinaat, natriummethylparaben, Cl 42090, limoneen.
Merk Gum
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelige tanden
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Met fluoride? available
Ontsmettend? available
Gedeelde ervaringen
    19/09/2016
    Een super product voor mensen met gevoelige tanden, droge mond en dergelijke,voor mij helpt het echt, verzorgd, poetst goed en verlicht de pijn bij een chronisch onstoken tandvlees. Aan te raden. De muntsmaak is ook niet te sterk, want daar heb ik bij andere merken wel last van, juist genoeg om fris te ruiken. Ik raad het iedereen aan met gevoelige tanden.
    14/01/2016
    Heel goede tandpasta voor mensen met gevoelige tanden en tandvleesproblemen, ook voor mensen met te weinig speeksel, wat irritatie en droogte in de mond veroorzaakt. Bevochtigd en voedt het tandvlees, tevens is het ook een uitstekende tandpasta. Voor mij de enige die mij echt wat verlichting geeft. Beter dan sommige duurdere merken.