Iso-betadine® mondwater 1% Mondspoeling 200ml

Het mondwater is een ontsmettende mondspoeling om de mond en keel te ontsmetten. Op basis van jodium dat bacteriën, schimmels en virussen doodt.

5,01
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Preventie en behandeling van infecties ter hoogte van mond- en keelholte: slijmvliezen, tong,tandvlees, amandelen, keel. Aanvullende behandeling van keelontsteking, spruw, herpes. Verzorging vóór of na het verwijderen van de amandelen. Tandverzorging in geval van tandplak, tandvleesaandoeningen, vóór of na een tandextractie. Aanvullende behandeling van tandabces.
2 tot 3 maal daags gedurende ½ minuut de mond spoelen of gorgelen met een dosis van 15 ml (gegradueerd maatbekertje) iso-Betadine Mondwater. De besmette delen 2 tot 3 maal per dag met behulp van een met iso-Betadine Mondwater-oplossing doordrenkt wattenstaafje tamponneren.
Polyvidon jodium 50mg / 5ml waterige oplossing (gekleurd, uitwendig gebruik).
Merk Isobetadine
Aflevervorm Mondspoeling
Type product Geneesmiddel
Type mondhygiëne Overige
Verzorging van Mond
Aangewezen bij Aften, mondwondjes, Tandplak
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Munt
Generisch middel? not available
Ontsmettend? available

Iso-betadine® mondwater 1% is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.