Oral-B tandenborstel pulsar pro-expert 35 medium voordeelpakket

Handtandenborstel die de tanden zeer grondig zal reinigen door bijkomende vibratie. Inclusief batterij. (Niet vervangbaar, levensduur van 3 tot 4 maanden)

prijs apotheek: € 24,20 -30%
16,94
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Tandenborstel met MicroPulse-borstelharen die bewegen met ingebouwde batterij om plak beter los te maken en tandvlees te masseren. Borstelkop Medium of Soft (grootte 35) met kruiselings geplaatste borstelharen, zijdelingse tandvleesstimulatoren en een stevige ergonomische steel waarin de batterij zich bevindt.
Poetsen zoals met een handtandenborstel, bijkomende vibratie. Onnodig onderdelen te vervangen. Gebruiksduur 3 tot 4 maanden. Alleen openen voor recyclage van de batterij.
Merk Oral B
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandenborstel
Type tandenborstel Manueel
Verzorging van Mond en tanden
Borstelharen Zacht
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tandenborstel voor Overige
Aangewezen bij gevoelig tandvlees? not available

Producten in dit pakket

promo
 (1)
Oral-B tandenborstel pulsar pro-expert 35 medium

Handtandenborstel die de tanden zeer grondig zal reinigen door bijkomende vibratie. Inclusief batterij. (Niet vervangbaar, levensduur van 3 tot 4 maanden)

Gedeelde ervaringen
  Serge Mimouni
  26/10/2018
  Al jaren gebruik ik deze elektrische tandenborstels. Wegwerpbaar (de batterij kan nog steeds worden verwijderd en samen met anderen worden weggegooid in ad hoc containers.....) ze zijn hygiënischer voor mij. Geen montage of demontage, geen vervanging van borstels of batterijen, geen elektrische draden die rond de gootsteen hangen..... super praktisch en zeer efficiënt! En met 4 voor deze prijs..... Ik krijg mijn geld....
  Ronald
  26/02/2017
  Oral B is een handige tandenborstel om mee op reis te nemen en om zo toch ook nog elektrisch je tanden te kunnen poetsen.