Perio-Aid intensive care Mondspoeling Mondspoeling 500ml

Mondspoeling op basis van chloorhexidine 0,12% in vloeibare vorm. Draagt ​​bij aan de mondhygiëne in geval van problemen met het tandvlees of bij andere tandheelkundige behandelingen.

prijs apotheek: € 9,20
8,28
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Mondhygiëne. 
Na het poetsen, de mond 2x per dag spoelen gedurende 30 seconden met 15ml product. Maximum gedurende 3 weken gebruiken. Niets eten of drinken binnen de 15 minuten na het spoelen.
Raadgeving: indien u producten gebruikt met chloorhexidine (Perio-aid), poets je je tanden het best met de tandpasta Vitis Whitening. Deze voorkomt dat de tanden eventueel worden aangevallen door de chloorhexidine. Vitis Whitening is veilig voor de tanden en is perfect voor dagelijks gebruik.
0,12% Chloorhexidine Digluconate,0,05% Cetylpyridinium Chlor.Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, PEG40 Hydronated Castor Oil, Sodium Saccharin, Potassium Acesulfame, Neohesperidine DC, Xylitol.
Merk Perio-Aid
Aflevervorm Mondspoeling
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Mondwater
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelig tandvlees, Tandplak
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Overige
Ontsmettend? available
Gedeelde ervaringen
  Gilbert
  25/05/2019
  I like this mouthwash. No alcohol. Recommended by my dentist.
  Ted Winkels
  02/02/2019
  Perio-Aid Intensive Care is een medicinaal mondspoelmiddel. Aangeraden door mijn tandarts na bezoek aan kaakchirurg, die een ontsteking constateerde. Na een antibiotica kuur en de spoelen met deze Perio-Aid was de ontsteking en pijn verdwenen.
  Gina niemegeers
  22/12/2018
  Super goed produkt. Aangeraden door tandarts
  Rob
  20/12/2018
  Perfect bedrijf goede spullen top
  Walter
  05/01/2018
  PERIO-AID is zeer goed als mondspoelmiddel en is me ook aangeraden door een kaakchirurg na het plaatsen van 12 implantaten ter voorkoming van infecties.
  jan
  21/12/2017
  Ik gebruik dit product bij elke irritatie in de mondholte of gorgel bij keelpijn. Het ontsmet erg goed en geeft een fris gevoel in de mond. Erg tevreden.
  jacques
  09/03/2017
  ik gebruik dit perio-aid product al een geruime tijd en onderhoud hierdoor een zuiver gebit