Perio-Aid intensive care Mondspoeling Mondspoeling 500ml

Mondspoeling op basis van chloorhexidine 0,12% in vloeibare vorm. Draagt ​​bij aan de mondhygiëne in geval van problemen met het tandvlees of bij andere tandheelkundige behandelingen.

€ 9,20 -12%
8,10
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Mondhygiëne. 
Na het poetsen, de mond 2x per dag spoelen gedurende 30 seconden met 15ml product. Maximum gedurende 3 weken gebruiken. Niets eten of drinken binnen de 15 minuten na het spoelen.
Raadgeving: indien u producten gebruikt met chloorhexidine (Perio-aid), poets je je tanden het best met de tandpasta Vitis Whitening. Deze voorkomt dat de tanden eventueel worden aangevallen door de chloorhexidine. Vitis Whitening is veilig voor de tanden en is perfect voor dagelijks gebruik.
Bevat geen alcohol en heeft een aangename smaak.


Merk Perio-Aid
Aflevervorm Mondspoeling
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Mondwater
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelig tandvlees, Tandplak
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Overige
Ontsmettend? available
Gedeelde ervaringen
  02/02/2019
  Perio-Aid Intensive Care is een medicinaal mondspoelmiddel. Aangeraden door mijn tandarts na bezoek aan kaakchirurg, die een ontsteking constateerde. Na een antibiotica kuur en de spoelen met deze Perio-Aid was de ontsteking en pijn verdwenen.
  20/12/2018
  Perfect bedrijf goede spullen top
  05/01/2018
  PERIO-AID is zeer goed als mondspoelmiddel en is me ook aangeraden door een kaakchirurg na het plaatsen van 12 implantaten ter voorkoming van infecties.
  21/12/2017
  Ik gebruik dit product bij elke irritatie in de mondholte of gorgel bij keelpijn. Het ontsmet erg goed en geeft een fris gevoel in de mond. Erg tevreden.
  09/03/2017
  ik gebruik dit perio-aid product al een geruime tijd en onderhoud hierdoor een zuiver gebit