Phytosun Nasodren Neusspray 50 mg

Plantaardig hulpmiddel voor acute en chronische sinusitis, in de vorm van een neusspray. Reinigt de neusholtes en maakt ze vrij van slijmen.

€ 31,95 -22%
24,92
Merk Phytosun
Aflevervorm Neusspray
Type product Fytotherapie, Medisch hulpmiddel
Type behandeling Behandelend
Type neusproblemen Verkoudheid
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Specifiek voor Neus, Sinus
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Nasaal

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  26/06/2017
  De huisarts kent het middel niet. Echt een gemiste kans. Ik krijg steeds antibiotica voorgeschreven, dan een andere antibiotica dat wordt dan verlengd omdat het niet helpt. Daarna corticosteroïden ampullen voor in de neus en daarna een stootkuur prednison. Allemaal zonder resultaat, en maandenlange ellende. Ik vond dit op internet. de huisarts en de apotheek kenden dit niet. Dus besteld via deze site. En eindelijk weer lucht. Ik kan het absoluut aanraden aan mensen met een chronische sinusitis. Als eerste stap in de behandeling en niet als laatste stap. Jammer dat de huisartsen dat niet voorschrijven.
  31/10/2016
  Bij aanhoudende sinusitis is NASODREN echt zeer effectief. Onder de behandelingen die ik heb getest, is dit echt de beste.
  31/10/2016
  Bij aanhoudende sinusitis is NASODREN echt zeer effectief. Onder de behandelingen die ik heb getest, is dit echt de beste.
  19/08/2014
  Ik heb familiale aanleg voor sinusitis. Ik heb al zowat alles geprobeerd wat vrij is van voorschrift (geen zin om altijd naar de dokter te lopen, het komt toch altijd terug). Met Nasodren van Phytosun heb ik nu wel een product gevonden waarmee ik verder kan wanneer ik alweer sinusitis voel aankomen. Meestal moet ik in december of januari wel nog eens naar de dokter omdat de Nasodren dan niet sterk genoeg is (antibiotica nodig dan). Maar gedurende de rest van het jaar kan ik me goed behelpen met de Nasodren.