Augverz Oogdruppels Oogdruppels 10ml

Geneesmiddelen voor droge ogen, in de vorm van oogdruppels. Aanbevolen voor de symptomatische behandeling van droge ogen, lacrimale insufficiëntie of instabiliteit van de lacrimale film.

6,71
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Droge ogen.
Druppel 1 tot 2 druppels per oog, zo vaak als nodig is.
Bij wijze van uitzondering kan het product lokale irritatie veroorzaken.
Lokale overgevoeligheidsreacties komen zelden voor.
Dextran 70 1,0 mg - Hypromellos. 3,0 mg - Polidronii chloor. 0,011 mg - Borax - Natr. chloor. Kal. chloor. - Natr. hydrox. en/of Ac. hydrochlor. - Aq. purif. q.s. ad 1 ml.
Overgevoeligheid voor een van de componenten van dit preparaat. Speciale voorzorgsmaatregelen: In geval van aanhoudende irritatie, stoppen met instillaties.

AUGVERZ is een steriel product.

Raak de punt van de flacon niet aan om besmetting te voorkomen. Alleen voor lokaal oculair gebruik. Zwangerschap en borstvoeding:

Hypromellose en dextran 70 zijn inerte stoffen zonder farmacologische activiteit. Systemische resorptie of systemische toxiciteit of enig effect op de voortplantingscapaciteit wordt niet verwacht.

Effect op het vermogen om voertuigen te besturen en machines te gebruiken: Aangezien oogdruppels na instillatie een wazig zicht kunnen veroorzaken, is het niet raadzaam om een voertuig te besturen of gevaarlijke machines te gebruiken, tenzij het zicht duidelijk is.
Merk Alcon
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Geneesmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Augverz Oogdruppels is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.