Hylo-Dual Oogdruppels 10ml

Oogdruppels zonder bewaarmiddelen met een duale werking: Bevochtiging en stabilisatie van de lipidelaag bij onstekings- en allergische symptomen. Geschikt voor gebruik met contactlenzen.

€ 16,98 -12%
14,94
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

De combinatie hyaluronzuur en ectoïne stabiliseert de lipidelaag van de traanfilm. 


Ectoïne bezit natuurlijke en beschermende eigenschappen die celmembranen stabiliseert door een waterrijk schild te vormen. Hierdoor ontstaat een optimale bevochtiging van het oogoppervlak, wordt ze versterkt en beschermd tegen inflammatoire stimuli zoals bv. allergenen.
Middelmatige symptomen van droge ogen bij onstekings- en allergische symptomen.
+/- 4 maal per dag druppelen. 6 maanden houdbaar na opening.
0,05% natriumhyaluronaat en ectoïne

Zonder bewaarmiddelen en zonder fosfaten.
Merk Ursapharm
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Anti-allergie, Ontzwellend en verzachtend
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  21/12/2017
  had altijd rode en gezwollen ogen en veel ontstekingen... bleek dat ik te droge ogen had en dit product heeft mij prima geholpen en werd vlot geleverd door viata... prima service
  04/05/2017
  Eindelijk druppels gevonden die ervoor zorgen dat mijn ogen niet meer geïrriteerd zijn, een echte aanrader
  16/01/2017
  Na veel druppels geprobeerd te hebben zijn dit de beste druppels.
  29/08/2016
  Na jarenlang gebruik van zalf en druppels voor een beschadigd hoornvlies en fotofobie nu via de oogarts geattendeerd op deze druppels. Gebruik ze pas 2 weken, maar er is al enige verbetering. Een aanrader dus.
  27/03/2015
  Diverse oogdruppels geprobeerd ivm droge ogen bij contactlenzen. Andere druppels van dit merk waren ook al beter dan druppels van de drogist. Deze zijn echter het beste! Ik hoef nu nog maar 2-3 x per dag te druppelen en heb bijna geen last meer van mijn lenzen. Aanrader!
  09/03/2015
  Na een 10-tal jaren oogdruppels te hebben gebruikt (met Hyaluron-zuur) - wegens vermindering van traanvocht - heb ik via de oogarts HYLO-Dual leren kennen. Zodat er nu naast bevochtiging ook een smerend laagje op de ogen ligt. En ik moet nu nog amper 3 tot 4 keer per dag druppelen, waar dat vroeger 10 maal of meer was.