Opticalmax Lipomyst oogspray Spray 10ml

Heb je last van droge, jeukende, tranende of vermoeide ogen. Breng je niet graag oogdruppels aan en kies je liever voor een snellere en makkelijkere manier om droge ogen te behandelen. Probeer dan deze oogspray om op GESLOTEN oogleden aan te brengen. Kan overal en op elk moment gebruikt worden zonder spiegel. Kan gebruikt worden met contactlenzen en make-up. Herstelt de verstoorde lipidenlaag van de traanfilm, een van de hoofdoorzaken van droge ogen.

€ 17,95 -15%
15,26
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, dinsdag geleverd

Eigenschappen

Opticalmax - Blauwe druppels: Voor wie? Als je last hebt van gespannen ogen na een lange dag. In geval van roodheid in de ogen na een nachtje uitgaan. Als je je stralende blik terugwilt. Met een paar druppels Opticalmax - Blauwe druppels worden je ogen witter en krijgen ze hun natuurlijke helderheid en glans terug! Producteigenschappen: Blauwe druppels gebaseerd op een mix van gedistilleerde bloemenwaters. Verwijdert roodheid in de ogen na een lange dag of nacht. Reeds meer dan 50 jaar een succesvol product in Frankijk. Aanbevolen door Franse fotografen en visagisten. Werking: De gedistilleerde bloemenwaters, samengesteld uit korenbloem, akkerhoningklaver, toverhazelaar, kamille en vlier, verzachten en hydrateren het hoornvlies. Ze verminderen oogstress na lange visuele activiteit en zorgen voor stralende ogen door het wit in de ogen optisch witter te maken.

Opticalmax - Lipomyst: Voor wie? Als je last hebt van droge en vermoeide ogen. Als je niet graag oogdruppels in je ogen aanbrengt. Als je liever voor een snellere en makkelijkere manier kiest om droge ogen te behandelen. Probeer Opticalmax Lipomyst en ervaar de nieuwe manier om droge en vermoeide ogen te hydrateren! Producteigenschappen: Oogspray om aan te brengen op GESLOTEN oogleden. Kan overal en op elk moment gebruikt worden zonder een spiegel te moeten gebruiken. Kan gebruikt worden met contactlenzen en make-up. Herstelt de verstoorde lipidenlaag van de traanfilm, een van de hoofdoorzaken van droge ogen. Werking: De lipidenlaag is de buitenste laag van de traanfilm die de verdamping van het traanvocht verhindert. Als de lipidenlaag verstoord is door bijvoorbeeld langdurig beeldschermwerk of vermoeidheid, verdampt het traanvocht te snel. In 80 % van de gevallen is dit de oorzaak van droge ogen. Lipomyst is gebaseerd op een innovatieve liposoomtechnologie die de verstoorde lipidenlaag herstelt.

Opticalmax - Verzachtende oogdruppels: Voor wie? Als je last hebt van droge, jeukende, geïrriteerde of waterige ogen. Als je allergiegevoelige ogen hebt. Als je op zoek bent naar een natuurlijk product dat zeer goed getolereerd wordt door je ogen. Als je een product dagelijks zonder beperkingen wilt gebruiken. Opticalmax - Verzachtende oogdruppels is een 100 % biocompatibel product en is daarom een perfecte oplossing voor iedereen die dagelijks last heeft van droge ogen! Producteigenschappen: Fysiologische formule op basis van gezuiverd zeewater, verrijkt met een natuurlijk mineralencomplex. Bevat dezelfde mineralen en heeft dezelfde pH als ons natuurlijk traanvocht. 100 % natuurlijk en kan zonder risico dagelijks gebruikt worden. In handige monodoses om alle symptomen van droge ogen te verlichten. Werking: Deze biocompatibele formule met natuurlijk mineralencomplex verzacht de irritatie en het jeukende gevoel bij droge ogen en zorgt voor het behoud van een gezond hoornvlies. Opticalmax - Verzachtende oogdruppels zijn geïnspireerd op het natuurlijke traanvocht van de ogen waardoor ze volledig natuurlijk aanvoelen en het traanvocht opnieuw aanvullen waar nodig. Gebruik: Maak één tube los en draai de tip eraf. Kijk naar boven en trek het onderste ooglid voorzichtig naar onderen. Houd de tube in de andere hand en druppel enkele druppels in de ooghoek. Gooi de tube na gebruik weg, zelfs als er nog wat oplossing in zit om het risico op (verdere) infectie te vermijden. Er geldt geen dosisbeperking omdat de producten geen bewaarmiddelen bevatten. Ze mogen dus dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden. Geschikt voor volwassenen en kinderen. Ingrediënten: Calcium, magnesium, kalium, selenium, natrium en zink.

Opticalmax - Relaxerend oogbad: Voor wie? Als je last hebt van droge, jeukende, geïrriteerde of waterige ogen. Als je allergiegevoelige ogen hebt. Als je op zoek bent naar een natuurlijk product dat zeer goed getolereerd wordt door je ogen. Als je een product dagelijks zonder beperkingen wilt gebruiken. Opticalmax - Relaxerend oogbad is een 100 % biocompatibel product en is daarom een perfecte oplossing voor iedereen die dagelijks last heeft van droge ogen! Producteigenschappen: Fysiologische formule op basis van gezuiverd zeewater, verrijkt met een natuurlijk mineralencomplex. Bevat dezelfde mineralen en heeft dezelfde pH als ons natuurlijk traanvocht. 100 % natuurlijk en kan zonder risico dagelijks gebruikt worden. In handige monodoses om de ogen grondig te reinigen en vervuilend stof en allergenen weg te spoelen. Werking: Deze biocompatibele formule met natuurlijk mineralencomplex verzacht de irritatie en het jeukende gevoel bij droge ogen en behoudt een gezond hoornvlies. Opticalmax - Relaxerend oogbad is geïnspireerd op het natuurlijke traanvocht van de ogen waardoor het product volledig natuurlijk aanvoelt. Het vult het traanvocht opnieuw aan waar nodig. Gebruik: Maak één tube los en draai de tip eraf. Kijk naar boven en trek het onderste ooglid voorzichtig naar onderen. Knijp op de tube om het oog met de oplossing te spoelen. Regel de stroom door harder of zachter op de tube te duwen. Gooi de tube na gebruik weg, zelfs als er nog wat oplossing in zit om het risico op (verdere) infectie te vermijden. Er geldt geen dosisbeperking omdat de producten geen bewaarmiddelen bevatten. Ze mogen dus dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden. Geschikt voor volwassenen en kinderen. Ingrediënten: Calcium, magnesium, kalium, selenium, natrium en zink.
Merk Opticalmax
Aflevervorm Spray
Type product Verzorgingsproduct
Ogen Vermoeide ogen
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Steriel? not available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available
Gedeelde ervaringen
  21/06/2018
  Zeer tevreden, makkelijk aan te brengen en goed resultaat
  13/12/2017
  verzacht goed de ogen als je lange tijd achter het computerscherm moet doorbrengen
  26/07/2017
  Opticalmax is me aangeraden door de oogarts. Is makkelijk in gebruik vermits je het kan aanbrengen op de oogleden in plaats van het oog zelf. Werkt goed en is verkrijgbaar aan een voordelige prijs!
  06/11/2016
  Ik heb er geen goede ervaring mee, blijkbaar ben ik allergisch aan 1 van de bestanddelen. Rode, dik opgezwollen ogen die jeuken en prikken, en dik opgezwollen zijn. Voor mij is dit geen goed middel
  16/10/2016
  Handig in gebruik, werkt verzachtend op een snelle manier! Heb jaren last gehad van een branderig gevoel en rode ogen. Nu nog amper last van vermoeide ogen.