Systane Ultra UD Flapullen 30 stuks

Hydraterende oogdruppels met een smerende werking voor droge en vermoeide ogen. Ook voor lensdragers.

€ 15,70 -15%
13,35
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Systane Ultra zijn oogdruppels van Alcon met een smerende werking voor personen wiens ogen droog aanvoelen. De symptomen kunnen jeuk, een stroef of een brandend gevoel zijn. De ogen voelen gewoon moe aan. Wat er aan de hand is, is dat de ”traanfilm” losgekomen is van het hoornvlies waardoor er een droge plek is ontstaan. Dit kan gebeuren bij het dragen van contactlezen, als bijwerking van bepaalde medicijnen, door lang achter de computer te zitten, door werken in een droge omgeving, door airconditioning ... Ook hormonale veranderingen kunnen een droog gevoel van de ogen met zich meebrengen. Met toenemende leeftijd kan het traanvocht een samenstelling krijgen die zich minder gemakkelijk aan het hoornvlies hecht, wat leidt tot "tranen". Systane Ultra hecht zich aan het hoornvliesoppervlak en biedt zodoende een beschermend laagje dat onmiddellijk een blijvende verlichting van de symptomen geeft. Het unieke wat Systane Ultra van andere oogdruppels onderscheidt, is een natuurlijk ingrediënt in de vorm van een suiker uit de guarplant. Dit suiker, HP-Guar genoemd, past zich aan de pH van uw traanfilm aan, waardoor u precies het smerende effect verkrijgt dat uw ogen zo hard nodig hebben. Systane Ultra oogdruppels kunnen zo vaak en zolang als nodig is gebruikt worden.
Systane Ultra bevat meer dan 200 druppels. Systane Ultra kan ook door contactlensdragers gebruikt worden. Het beste is om Systane Ultra in te druppelen voordat u uw lenzen inzet, zodat u er de rest van de dag een maximaal comfort van ondervindt.

Hoe bewaren

Een geopend flesje is 6 maanden houdbaar. Het conserveermiddel Polyquad is bewezen onschadelijk voor het oog, in tegenstelling tot andere conserveermiddelen, zoals benzalkoniumchloride.
Polyethylene glycol 400 0,4 %, propylene glycol 0,3 %.
Merk Systane
Aflevervorm Flapullen
Type product Verzorgingsproduct
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available
Gedeelde ervaringen
    15/10/2018
    Het produkt bevalt mij uitstekend, nooit meer last van droge ogen , super! De website is duidelijk , prima prijs en ziet er overzichtelijk uit, top!