Aquacel hydrofiber wiek 2x45cm 5 stuks

Dit lintvormig verband is zeer zacht en zeer sterk. Het is sterk absorberend, bevordert de wondheling, beschermt de huid, en is pijnloos te verwijderen.

prijs apotheek: 27,01
24,36
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Aquacel Hydrofiber verband is een zacht, steriel, non-woven verband van hydrocolloïdvezels (100 % natrium carboxymethylcellulose). Met wondexsudaat vormt Aquacel een gelplak. Aquacel absorbeert wondvocht uitsluitend verticaal in de vezels. Hierdoor wordt maceratie van de omliggende huid voorkomen. De vezels houden het wondvocht langdurig vast, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Aquacel kan tot zeven dagen in situ blijven: als het verband echter gebruikt wordt bij sterke exsudatieve wonden of om andere klinische redenen, wordt geadviseerd het verband vaker te verwisselen.

Toepassing

Aquacel Hydrofiber verband is geïndiceerd voor de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden. Chronische wonden: decubitus, ulcus cruris. Acute wonden: schaaf- en snijwonden, blaren, donor sites, eerste- en tweedegraadsbrandwonden. Aquacel is verder geïndiceerd bij de behandeling van chirurgische en traumatische wonden die secundair genezen. Voor de lokale behandeling van wonden die neigen tot bloeden, zoals wonden die ontstaan zijn na mechanisch of chirurgisch debridement. Aquacel Hydrofiber verband vergemakkelijkt het onder controle krijgen van kleine bloedingen.
Merk Aquacel
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Gaaswieken
Soort verband Hydrofiber
Zelfklevend? not available
Niet inklevend? available
Steriel? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!