02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Aquacel wiek 1x45cm 5 stuks

5 stuks
16,79 18,66
Op voorraad
16,79
-10% **
prijs apotheek: 18,66* Je bespaart: -1,87
Dit lintvormig verband is zeer zacht en zeer sterk. Het is sterk absorberend, bevordert de wondheling, beschermt de huid, en is pijnloos te verwijderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Aquacel Hydrofiber verband is een zacht, steriel, non-woven verband van hydrocolloïdvezels (100 % natrium carboxymethylcellulose). Met wondexsudaat vormt Aquacel een gelplak. Aquacel absorbeert wondvocht uitsluitend verticaal in de vezels. Hierdoor wordt maceratie van de omliggende huid voorkomen. De vezels houden het wondvocht langdurig vast, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Aquacel kan tot zeven dagen in situ blijven: als het verband echter gebruikt wordt bij sterke exsudatieve wonden of om andere klinische redenen, wordt geadviseerd het verband vaker te verwisselen.

Toepassing

Aquacel Hydrofiber verband is geïndiceerd voor de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden. Chronische wonden: decubitus, ulcus cruris. Acute wonden: schaaf- en snijwonden, blaren, donor sites, eerste- en tweedegraadsbrandwonden. Aquacel is verder geïndiceerd bij de behandeling van chirurgische en traumatische wonden die secundair genezen. Voor de lokale behandeling van wonden die neigen tot bloeden, zoals wonden die ontstaan zijn na mechanisch of chirurgisch debridement. Aquacel Hydrofiber verband vergemakkelijkt het onder controle krijgen van kleine bloedingen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aquacel
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Gaaswieken
Soort verband Hydrofiber
Zelfklevend? not available
Niet inklevend? available
Steriel? available

Laatste reviews en ervaringen met Aquacel wiek 1x45cm

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek