Arko Echinalis Capsules 30 stuks

Plantaardig voedingssupplement op basis van echinacea en propolis, in de vorm van capsules. helpt de natuurlijk weerstand te versterken.

prijs apotheek: € 14,25
12,11
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Echinalis is een combinatie van 3 natuurlijke substanties: Echinacea is een plant waarvan de wortel helpt om de natuurlijke weerstand te verhogen. Het wordt profylactisch aangewend bij virale infecties (bv. griep en verkoudheden), bacteriële aandoeningen en schimmelinfectieziektes. Propolis is een natuurlijke substantie die vervaardigd is door de bijen. Het is rijk aan bioflavonoïden, die antioxiderende eigenschappen bezitten. Propolis kan, dankzij zijn weerstandverhogende eigenschappen, in het bijzonder naar voor geschoven worden in geval van koortsblaasjes, aften en chronische keelinfecties. Propolis kan zowel in curatieve situaties als acute keelinfecties en ter preventie ingezet worden. Shiitake ten slotte is een zwam die in China traditioneel gebruikt wordt om de weerstand van het lichaam te helpen behouden.
Dosering

Ter preventie: 2 capsules per dag in te nemen tijdens de maaltijd, gedurende 1 week per wintermaand. Indien de problemen zich voordoen: 1 capsule 's morgens, 1 capsule 's middags en 1 capsule 's avonds (in te nemen tijdens de maaltijd, gedurende 10 dagen).
Echinaceapoeder (200 mg), waarvan 1,5 % totale polyfenolen, propolisextract (60 mg),  shiitakepoeder (45 mg).
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Luchtwegen, Arko Weerstand
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea, Propolis
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!