Arkocaps Hamamelis Capsules 45 stuks

Fytotherapeutisch voedingssupplement die zware benen en aambeien bestrijdt, bevordert de microcirculatie inde wangen en neus en vermindert zo de roodheid.

prijs apotheek: 10,25
7,38 € -2,87
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Hamamelis bezit matige vitamine P-eigenschappen. Hamamelis is in staat om de wand van kleine vaatjes te versterken door de permeabiliteit van de wand te verminderen. Er sijpelt minder gemakkelijk vocht doorheen de wand zodat de interne circulatie vlotter kan verlopen. Omwille van deze weldoende eigenschappen kan hamamelis naar voren geschoven worden in geval van roodheid ter hoogte van het gelaat of in geval van zichtbare fijne vaatjes ter hoogte van de onderste ledematen.
Dosering

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds innemen met een groot glas water tijdens de maaltijd. Indien nodig mogen tot 6 capsules per dag worden ingenomen.
Per capsule 290 mg onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder van het blad waarvan 7 % tanninen.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Bloedsomloop
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Perifere doorbloedingsstoornissen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!