Arkocaps Konjac 3+1 gratis Capsules 4x45 stuks

Bestel nu deze voordeelactie van Arkocaps konjac, 3+1 gratis. Dit is een plantaardig voedingssupplement op basis van konjac, in de vorm van capsules. Vermindert het opslaan van vetten.

prijs apotheek: 56,00
45,92 -18%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

De glucomannanen van Konjac zijn in staat om tot 100 x hun volume in water te absorberen. Zo vormen zij in de maag een volumineuze en dikke gel. Deze gel is niet verteerbaar en voert dus geen calorieën aan. Konjac stilt de honger doeltreffend dankzij zijn specifieke manier van inwerken: Konjac neemt een gedeelte van de maaginhoud in beslag zodat u automatisch veel minder gaat eten, want de maag zit al halfvol met Konjac op het moment dat u begint te eten. U vermindert automatisch de calorietoevoer, wat leidt tot afslanken.
Zonder extra calorie opname, remt de plantaardige gel de honger door een verzadigend gevoel te geven. De Konjac helpt ook de calorieopname te verminderen.
Dosering

1 tot 2 capsules 's morgens, 's middags en 's avonds innemen met twee grote glazen water een halfuur vóór de maaltijd.

Per capsule 500 mg glucomannan van de wortel.
Het is aangeraden om veel water te drinken om de opname tot in de maag te verzekeren. Niet te gebruiken door mensen die slikproblemen hebben. Niet tegelijk nemen met andere medicatie. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, droog en koel bewaren. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Afslanken
Type product Fytotherapie
Effect Eetlust remmen
Bevat Konjac
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Producten in dit pakket

 (1)
Arkocaps Konjac

Plantaardig voedingssupplement op basis van konjac, in de vorm van capsules. Vermindert het opslaan van vetten.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!