Arkocaps Levertraanolie 400mg Capsules 60 stuks

2 reviews
8,29 11,35
8,29
-27% **
prijs apotheek: 11,35*
Op voorraad
Plantaardig voedingssupplement op basis van levertraan, rijk aan VIT A en VIT D, in de vorm van capsules. Helpt bij het verbeteren van het gezichtsvermogen, de botten te versterken en de huid mooier te maken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine D is noodzakelijk voor een vlotte opname door het organisme van calcium en fosfor. Terwijl de essentiële polyonverzadigde vetzuren zorgen voor een uitstekende wisselwerking tussen de verschillende cellen, waardoor de algemene ontwikkeling op een harmonieuze manier kan verlopen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Jonger dan 8 jaar: 1 capsule per dag. Van 8 tot 12 jaar: 2 capsules per dag. Van 13 tot 15 jaar: 3 capsules per dag. Ouder dan 15 jaar: 4 capsules per dag. Te nemen tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Huile de foie de morue : 399.88 mg/gélule. Teneur en vit A comprise entre 1000 et 1500 UI/g, soit entre 400 et 600 UI/g pour une gélule. Teneur en vit D comprise entre 120 et 200 UI/g, soit entre 48 et 80 UI pour une gélule.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Weerstand
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Omega vetzuren, Vitamine A, Vitamine D
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 10 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Droge huid, Groei
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Levertraanolie 400mg

Even je immuunsysteem wat opkrikken? Eén capsule per dag. Goed voor haar, nagels, huid.... Ik geef het zelfs aan onze hond wanneer die huidproblemen heeft. Totaal geen nasmaak!

Lieve

prima product, geen nasmaak!

marga
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek