Arkocaps Mucivital ispaghul Capsules 45 stuks

Dit voedingssuplement op basis van zaadvliesjes van Ispaghul bevorderen de darmtransit door het stoelgang - volume te vergroten en het glijvermogen te bevorderen, waardoor Ispaghul aangeraden kan worden om een goede darmwerking te ondersteunen.

prijs apotheek: 10,25
8,71 -15%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

De slijmstoffen van Ispaghul zijn niet-irriterende bestanddelen die ingezet worden in geval van een te trage darmtransit en darmluiheid. Zij zorgen voor een groter stoelgangvolume en bevorderen het glijvermogen. Ispaghul kan zonder enig probleem op langdurige basis ingenomen worden.
Dosering

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds innemen met een groot glas water tijdens de maaltijd. Indien nodig mogen tot 6 capsules per dag ingenomen worden.
Per capsule: 430 mg onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder van het zaadvlies waarvan 20 % slijmstoffen.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Spijsverterings- en darmtransitstoornissen
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!