Arkocaps Olijfboom Capsules 45 stuks

Plantaardig voedingssupplement heeft een gunstige invloed op de inwendige druk van het lichaam.

prijs apotheek: 10,25
7,38 € -2,87
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Oleuropeoside in de olijfblaadjes is in staat om de interne druk te regulariseren terwijl de flavonderivaten antiradicalaire eigenschappen bezitten. Zij zullen bijgevolg de vaatwanden beschermen tegen de aanvallen van vrije radicalen. Olijfblad zorgt ook voor een stimulatie van de eliminatiefuncties, wat bijdraagt tot de regularisering van de interne druk.
Dosering

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds innemen met een groot glas water tijdens de maaltijd. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
275 mg olijfboomblad met 6 % oleuropeoside.
Opmerkingen

Wat is de waarde van deze producten versus de massa olijfolieproducten waarbij men deze onverzadigde vetzuren in tien keer hogere hoeveelheden binnenlepelt?
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Bloedsomloop
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Bloeddruk

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!