02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Arkocaps Rode klaver Capsules 45 stuks

2 reviews
Capsules 45 stuks
10,55 12,95
Op voorraad
10,55
-19% **
prijs apotheek: 12,95* Je bespaart: -2,40
Voedingssupplement op basis van planten, in de vorm van capsules. Houdt het vrouwelijk evenwicht in stand en helpt ongemakken die gepaard gaan met de pre-overgang en de overgang te verminderen.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Vrouw
Type product Fytotherapie
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze

Meest gestelde vragen

over Arkocaps Rode klaver

Iso-flavonen of fyto-oestrogenen zijn onder andere aanwezig in Japanse duizendknoop, lijnzaad, rode klaver, salie en soja. 


De hoeveelheid die je via de voeding binnenkrijgt via bv. sojabonen en lijnzaad vormt geen probleem in geval van hormoongevoelige borst-, baarmoeder- en eierstokkankers. 

Voedingssupplementen echter bevatten vaak hoge concentraties aan fyto-oestrogenen. Daarnaast zijn er weinig studies naar het effect van dit soort supplementen op hormoongevoelige kankers. Daarom worden voedingssupplementen met iso-flavonen bij hormoongevoelige kankers afgeraden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Rode klaver

Al werkt het voor mijn vriendin heel goed, zo gauw ik het begon te slikken (tegen overgangsverschijnselen) kreeg ik meer en heftiger opvliegers. De andere symptomen zijn wat subjectiever dus moeilijk te beoordelen. Rode klaver is een isoflavoon, en deze soja-achtige componenten versterkten juist mijn klachten. Dus ben er mee gestopt. Maar mijn vriendin is er zeer blij mee (en met mijn bestelling dus ook)!

Mirian

Gebruik de rode klaver tegen opvliegers en dat werkt prima. Soms denk ik aan stoppen, maar na een dag of 2 nemen de opvliegers enorm toe en begin ik weer met de capsules rode klaver. Nog dezelfde dag nemen de opvliegers dan weer af. Zou niet weten wat ik zonder moest. Bijkomend voordeel is dat de capsules heel gunstig geprijsd zijn.

Sonja
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek