Arkocaps Salie Capsules 45 stuks

Voedingssupplement dat volgende aandoeningen bestrijdt: slechte vertering, overgangsstoornissen, onregelmatige maandstonden en overmatig zweten.

prijs apotheek: 10,25
8,41 -18%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Toepassing

Salie bezit een adstringerende en licht ontsmettende werking en wordt naar voren geschoven in geval van nerveuze darmsamentrekkingen. Salie is ook een carminativum en vertoont licht galafdrijvende effecten. Verder kan salie de zweetsecretie afremmen en kan het ingezet worden tijdens de menopauze en bij nerveus zweten. Tenslotte is salie in staat om de melksecretie af te remmen.
Dosering

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds innemen met een groot glas water tijdens de maaltijd. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Per capsule: 285 mg onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder van het blad, waarvan 0,4 % vluchtige olie.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Spijsverterings- en darmtransitstoornissen, Arko Vrouw
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Bevat Salie
Aangewezen bij Menopauze, Premenstrueel syndroom

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Sabah Louail
    26/07/2018
    Goed product.