Arkocaps Teunisbloemolie Capsules 60 stuks

Voedingssupplement, rijk aan polyonverzadigde vetzuren die het comfort van vrouwen bevorderen tijdens de premenstruele periode. De vitamine E bestrijdt de oxidatie van de cellen.

prijs apotheek: 15,40
12,32 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Teunisbloemolie, wanneer ingenomen tijdens de tweede helft van de cyclus, onderdrukt het de fysische en psychische klachten die optreden voor de menstruatie zoals neerslachtigheid, irritatie, spanningsgevoel in de borsten, buikongemakken en vochtophoping. Verder zien we dat onregelmatige menstruaties dankzij teunisbloemolie weer regelmatiger worden, ook tijdens de premenopauze.
Dosering

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds 10 dagen per maand tijdens de tweede helft van de menstruele cyclus innemen met een groot glas water.
Per capsule: 510 mg teunisbloemolie, gewonnen uit de zaden.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Huid, haar en nagels, Arko Vrouw
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Gezonde huid ondersteunen
Bevat Teunisbloemolie
Aangewezen bij Premenstrueel syndroom

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    somja
    19/07/2017
    Geweldige service en geweldig product!