Arkocaps Venkel Capsules 45 stuks

Voedingssupplement ter bevordering van een moeilijke spijsvertering, verlicht bij klachten zoals darmkrampen, winderigheid, opgeblazen gevoel en prikkelbaar darm syndroom.

prijs apotheek: 10,25
7,38 € -2,87
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Eigenschappen

Venkel wordt in de eerste plaats gebruikt om een moeilijke spijsvertering te verhelpen. Het volle-maaggevoel wordt vlug weggenomen. Ook winderigheid, opgeblazen gevoel en darmsamentrekkingen worden door venkel aangepakt. Venkel wordt heel dikwijls gecombineerd met komijn, munt of anijs om zo de spijsvertering vlotter te laten verlopen. Tenslotte mag Arkocaps Venkel ook ingenomen worden door de vrouw die borstvoeding geeft, want venkel stimuleert de melkproductie.
Dosering

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds innemen met een groot glas water vóór de maaltijd. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Per capsule 390 mg onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder van de vrucht waarvan 1,5 % vluchtige olie.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Spijsverterings- en darmtransitstoornissen
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spastisch colon, Spijsverteringsproblemen
Effect Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect, Vertering bevorderen
Bevat Venkel

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Gina niemegeers
    22/12/2018
    Gebruik het nog niet lang genoeg