Arkocaps Zwarte aalbes Capsules 45 stuks

Capsules op basis van 100% natuurlijke zwarte aalbes voor het verlichten van gewrichtsongemakken. Heeft ook vochtafdrijvende eigenschappen.

prijs apotheek: 10,25
7,38 € -2,87
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Eigenschappen

Zwarte aalbes kan, dankzij de aanwezigheid van de flavonoïden, gewrichtsongemakken onmiddellijk verlichten. Zwarte aalbes wordt, vooral in het begin van een kuur, gecombineerd met Arkocaps Harpadol. Daarbij komt nog dat zwarte aalbes waterafdrijvende eigenschappen bezit en op die manier aangetaste gewrichten kan schoonmaken. Alle toxines en restdeeltjes die ter hoogte van de gewrichten voor eventuele last zouden kunnen zorgen, worden op die manier afgevoerd.
Dosering

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds tijdens de maaltijd innemen met een groot glas water. Indien nodig mogen tot 5 capsules per dag worden ingenomen.
Per capsule: 340 mg onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder van het blad waarvan 1,5 % flavonderivaten.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Gewrichts-, bot-, en spierproblemen
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Zwarte bes
Toedieningswijze Oraal

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!