Arkodigest Transit Tabletten 30 stuks

11,70 13,00
11,70
-10% **
prijs apotheek: 13,00*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van rabarber voor een betere darmtransit.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zware maag, onregelmatige transit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet 's avonds voor het slapengaan. Volwassenen: 2 tabletten 's avonds voor het slapengaan. In te nemen met een groot glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrédients: Édulcorant : sorbitol - Poudre d'organes souterrains de rhubarbe (Rheum palmatum, Rheum officinale) - Poudre de pruneau (Prunus domestica) - Son de blé (Triticum aestivum) - Poudre de fleur de mauve (Ma/va sylvestris) - Poudre de fleur de rosier (Rosa gallica, Rosa centifolia) - Antiagglomérant : stéarate de magnésium - Hydrolysats de ferments lactiques : Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum. Pelliculage : Agents d'enrobage : hydroxypropylméthylcellulose, hydroxypropylcellulose et acide stéarique - Concentrés colorants de spiruline, pomme, cassis et radis - Amidon modifié - Colorant : dioxyde de titane

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raadpleeg een arts in geval van zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement dient niet ter vervanging van een evenwichtige en gezonde voeding en levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Arkopharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen, Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Keyword Darmtransit
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Arkodigest Transit

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek