02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Arko Royal Immuniteit Fort bio Ampullen 20 stuks

Ampullen 20 stuks
14,49 23,75
promo
van 01/11/2023 tot 30/11/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
14,49
-39% **
prijs apotheek: 23,75* Je bespaart: -9,26
Voedingssupplement op basis van koninginnengelei, echinacea, propolis en honing, in de vorm van drinkampullen. Het is aangewezen om de natuurlijke afweer te ondersteunen en de weerstand van de stofwisseling tegen winterkwalen te bevorderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Arkoroyal is geformuleerd met een premium kwaliteit koninginnengelei, met geconserveerde zuiverheid, en natuurlijk gedoseerd op 2,5% in Apalbumin-1. Het is gegarandeerd vrij van chemische ingrediënten en conserveringsmiddelen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Immuniteit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vanaf de leeftijd van 12 jaar. Neem bij de eerste tekenen 1 ampul 's morgens bij het ontbijt, bij voorkeur verdund in een glas water of vruchtensap (200 ml), gedurende 20 dagen. U kunt 4 dagen per week 1 ampul blijven nemen gedurende 5 weken. Het is mogelijk om het gebruik meerdere malen per jaar te vernieuwen, vooral bij de wisseling van het seizoen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Echinaceawortelextract 1 (Echinacea purpurea (L.) Moench.) 5,14 Gr, water, verdikkingsmiddel (acaciagom 1), koninginnengelei 1 500 mg, bloemenhoning 1, geconcentreerd sinaasappelsap 1 (Citrus sinensis (L.) Osbeck), bruin propolisextract 1 150 mg, groen propolisextract 1 150 mg, stuifmeelextract 1 38 mg, manukahoning 1 38 mg.1 = Ingrediënt van agrarische oorsprong, verkregen met behulp van biologische productiemethoden. EU/niet-EU-landbouw.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Arkopharma
Aflevervorm Ampullen
Gamma Arko Weerstand
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea, Koninginnebrij, Overige, Propolis
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Arko Royal Immuniteit Fort bio

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek