promo
promo
van 30/11/2020 tot 31/12/2020 (of tot einde van voorraad in promotie)
 (124)
Deel hier je ervaring met het product
9,5 / 10
 • Christel uit Van Cleempoel schreef:
  prima service
  snel geleverd, goedkoopste van alle online apotheken voor mijn product.
 • Felix uit Zelem schreef:
  Correcte en snelle levering
  Correcte en snelle levering
 • Mirose BeHaegel uit Oostkamp schreef:
  duidelijk, stipt, correct
  duidelijke site, makkelijk shoppen

Arkovital Pure Energy Tabletten 30 stuks

promo
van 30/11/2020 tot 31/12/2020 (of tot einde van voorraad in promotie)

9 vitaminen en 5 mineralen, afkomstig van planten, en in tabletvorm. Puur natuurlijk voedingssupplement, zonder enig chemisch bestanddeel of zonder enige kunstmatige vitamine.

prijs apotheek: 20,20 *
13,13
-35% online korting **
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 20,20 *

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Natuurlijke weerstand en vitaliteit.
1 tablet 's morgens innemen, mag vanaf 6 jaar.
Poeder van het sap van de Acerola bes, concentraat van plantaardige extracten getritreerd aan vitaminen en mineralen, Alma vrucht, Guave, blad van heilige Basilicum, blad van Kerrieblad en citroen. 
Merk Arkopharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Arko Lichamelijke en geestelijke vermoeidheid
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Weerstand verhogend
Bevat IJzer, Mangaan, Selenium, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine C, Vitamine E, Zink
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar, Voor volwassenen
Keyword Vermoeidheid, Vitaliteit, Weerstand

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  CajonDePotis
  05/11/2018
  Ik hield van hen. Ze zijn de eerste 100% plantaardige vitaminen die sinds dag 7 van de inname heb ik veel meer energie, vitaliteit en ik heb meer verlangen om nieuwe projecten te starten. Het heeft me volledig verbaasd! Ik beveel ze echt van harte aan.
  CajonDePotis
  05/11/2018
  Ik hield van hen. Ze zijn de eerste 100% plantaardige vitaminen die sinds dag 7 van de inname heb ik veel meer energie, vitaliteit en ik heb meer verlangen om nieuwe projecten te starten. Het heeft me volledig verbaasd! Ik beveel ze echt van harte aan.
  Gianfranco
  04/11/2018
  Ik heb al een doos Arkovital en ik ga voor de tweede. Natuurlijke vitaminen zonder chemische componenten. Ik ben van nature lui en kan overal en op elk moment slapen. Nu voel ik me veel meer wakker en bereid om langer actief te zijn. Ik raad ze zonder twijfel aan!
  Oriol Salvador
  02/11/2018
  Ik had geen enkel gelijkaardig product geprobeerd, behalve natuurlijk en vol energie voor de lange dagen van werk, fysieke en sociale activiteit. Ongetwijfeld een goed product om het lichaam en dus de geest te vitaliseren! Natuurlijk en gezond ook!
  Cristofa
  02/11/2018
  Na vijftien dagen kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben, ik kom aan het eind van de dag aan met veel meer vitaliteit en het geeft me een extra energie om mijn werk beter onder ogen te zien. Ik raad het zeker 100% aan.
  Cristofa
  02/11/2018
  Na vijftien dagen kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben, ik kom aan het eind van de dag aan met veel meer vitaliteit en het geeft me een extra energie om mijn werk beter onder ogen te zien. Ik raad het zeker 100% aan.
  Angii Reyes
  31/10/2018
  Ik vond het geweldig om het te ontdekken omdat het voor mij erg nuttig is om terug te keren naar de routine die zo veel kost en wat ik het leukste vind is dat het natuurlijk is! Ik raad het aan!
  Olga CB
  30/10/2018
  Ik heb het al een maand niet meer genomen, maar ik voel veel meer energie. In geen geval ben ik zo nerveus als bij andere supplementen, ik heb gewoon het gevoel dat ik de dag met meer verlangen onder ogen zie, ik heb niet die vermoeidheid die me na het eten in slaap deed vallen en het is veel minder moeilijk voor mij om 's morgens te beginnen.
  Aida
  30/10/2018
  Ik neem het al twee weken in, en hoewel ik de eerste paar dagen niet veel opmerkte, merkte ik toen verbetering op. Ik breng vele uren weg van huis werken en altijd uitgeput thuiskomen 's nachts. Sinds ik Arkovital neem, voel ik me energieker en bovenal word ik niet zo moe thuis.
  Noemi SC
  30/10/2018
  Ik leid een stressvol leven tussen kinderen, werk en tegenstellingen, Arkovital is een energieput om de dag door te komen zonder dat de batterijen halverwege leeg raken, het is de moeite waard.
  Laura
  30/10/2018
  In een tijd van veel mentale en fysieke belasting helpt arkovital mij veel en ik voel dat meer vitaliteit ook natuurlijk is.
  Maribel
  29/10/2018
  Ik neem het en ik ben er dol op. Product van plantaardige oorsprong dat mij de energie geeft die ik elke dag nodig heb. ;)
  Martina
  29/10/2018
  Ik heb Arkovital een week in de ochtend geprobeerd en ik voel me de hele dag actief en positief. Ik werk, ik ga naar de sportschool en 's nachts heb ik nog steeds energie om dingen te blijven doen, naast beter slapen. Ik ben zeer tevreden met dat product, en ik kijk ernaar uit om de eindjes aan elkaar te knopen en de vele voordelen ervan te testen.
  Natalia
  29/10/2018
  Ik gebruik dit product nu al bijna twee weken en de waarheid is dat ik er dol op ben! De laatste tijd voelde ik me erg weinig energie en aan het eind van de middag kwam ik aan zonder iets te willen, nu voel ik me veel energieker om de dagelijkse routine het hoofd te bieden. Ik raad Arkovital 100% aan!
  MAYDO
  29/10/2018
  Ik vond het product echt leuk omdat het natuurlijk is, 100% plantaardig en zonder enige toegevoegde chemische verbinding, iets wat ik persoonlijk zeer waardeer in de verzorging van mijn lichaam. Ik was ook blij te vernemen dat dit product dankzij zijn natuurlijkheid een breed scala aan groepen mensen heeft die het kunnen gebruiken zonder sociale uitsluiting van het product zelf. Ik ben een persoon met chronische vermoeidheid, en tot nu toe weinig producten hebben echt goed gewerkt voor mij, maar ik moet zeggen dat dit product, hoewel ik merk zeer langzaam verwerkte energie, ik merk persoonlijk, dat beetje bij beetje de vermoeidheid afneemt in staat zijn om activiteiten uit te voeren tijdens de dag dat voordat waren ondenkbaar. Hartelijk dank.
  Paula Luque
  29/10/2018
  Ik had een meer vermoeide tijd, met de verandering van seizoen en elke keer als mijn menstruatie komt merk ik dat ik gewoon wil gaan liggen. Ik neem deze tabletten al meer dan een week in en ik begin het zeker op te merken. Vooral in de sportschool heb ik meer energie dan ooit en voel ik me meer gemotiveerd.
  mar
  29/10/2018
  Deze vitaminen werken heel goed, ze hebben me de extra energie gegeven die ik nodig had om de herfst aan te kunnen.
  Cris
  29/10/2018
  Ik had de acerola van dit merk al eerder geprobeerd en het ging goed en ik koos voor deze multivitamine. De waarheid is dat ik, sinds ik het neem, meer energie heb om CrossFit te beoefenen. Ik raad het 100% aan.
  Yaiza maria delgado
  28/10/2018
  Ik vond het geweldig! Wat mij het meest opviel is dat het 100% natuurlijk en plantaardig is! Dit is een zeer belangrijk punt voor mij, want het bevat geen chemicaliën. Wat betreft de effectiviteit..... een 10! Het geeft me dat schot van energie die ik nodig heb voor mijn dagelijks leven! Een product waar ik van hield en dat ik ten zeerste aanbeveel!
  Elazar V.
  28/10/2018
  Vanaf het moment dat ik het goed heb gedaan, heb ik gemerkt dat het me helpt om het snelle tempo van deze data bij te houden. Hoewel ik weet dat het langer zou moeten duren. Dit minder af met meer uren werk.
  Lucia Ortiz
  28/10/2018
  Ik neem Arkovital al twee weken in en de waarheid is dat ik de effecten ervan al merk. Ik voel me overdag energieker en dat maakt mijn stemming en productiviteit ook beter. De kwaliteit-prijsverhouding is zeer goed en zeker een groot voordeel van het product. Je moet het een tijdje nemen om de effecten ervan te kunnen opmerken.
  Marta
  27/10/2018
  Ik probeer dit product omdat ik me elke keer als de herfst begint erg moe voel en de waarheid is dat ik me met meer energie en verlangen voel! Wat mij het meeste vertrouwen geeft is dat alle ingrediënten natuurlijk zijn! Ik raad het 100% aan.
  Eva
  27/10/2018
  Het product is geweldig, ik had een losse tijd en lage spanning en dit heeft me veel geholpen om energie terug te winnen. Ik neem het in de ochtend en u kunt opmerken de effecten ervan, maar zonder het geven van tachycardie of slapeloosheid zoals is gebeurd met andere vitamine energie supplementen. Het feit dat alles van plantaardige oorsprong is is groot en het gebrek aan chemicaliën geeft veel gemoedsrust.
  Carlota
  26/10/2018
  Een product dat ik erg leuk vond omdat ik de energie die ze adverteren heb opgemerkt. Ik hou er ook van dat het 100% natuurlijk en van plantaardige oorsprong is. Dit geeft me meer zekerheid om ze te blijven gebruiken zonder me zorgen te hoeven maken over chemicaliën.
  Angeles
  26/10/2018
  Ik ben een week geleden begonnen met ARKOVITAL en ik voel me veel beter, ik ben minder moe en ik kan de dag tot dag met alle activiteiten geconfronteerd worden zonder dat ik 's avonds zonder kracht aankom zoals voorheen. Het is een product dat me veel gemoedsrust geeft, ik had een aanvulling als dit nodig, nu heb ik meer energie en ik weet dat ik een product neem met vitaminen van 100% plantaardige oorsprong. Ik ben van plan om het te herhalen en aan iedereen aan te bevelen.
  Ester
  26/10/2018
  Ik neem deze vitaminen al twee weken in. De waarheid is dat ik voel me een beetje meer energie, omdat de laatste tijd tussen werk en studie dagen waren erg lang en ik eindigde erg moe, geeft me ook veel gemoedsrust die zijn natuurlijk.
  Marina Navarrete Jimenez
  26/10/2018
  Goed echt super aanbevolen. Ik heb nog nooit genomen elke vorm van vitamine tabletten en de waarheid is dat ik de hele dag doorstaan tot 's nachts en al mijn uren van de opleiding zonder gevoel moe of uitgeput. Een andere bijzonderheid die ik heb gemerkt is, en ik weet niet of het iets te maken heeft met het product, maar mijn huid is meer glanzend en verlicht. In ieder geval is het zeer gemakkelijk te drinken en goedkoop te krijgen en als je niet goed wilt zijn, is dat omdat je dat wilt. Ik raad het 100% aan.
  María V.
  26/10/2018
  Ik heb deze tabletten al meer dan een week uitgeprobeerd dankzij Trnd, maar ik denk dat het nog een beetje vroeg is om de effecten op te merken. Ik heb nog niet gemerkt dat er een groot verschil in energie is, misschien als ik iets in de concentratie merk, maar ik moet wel even de tijd nemen om een beter oordeel te vormen.
  Lucía R.
  26/10/2018
  Ik heb het maar 6 dagen gebruikt, maar ik denk dat het heel goed meekomt, dus ik voel me niet moe en doe mijn dag tot dag. Ik sport en slaap net genoeg zodat deze vitamine inname groot is. De prijs is in het gemiddelde van deze producten en deze zijn 100% plantaardig van oorsprong.
  David
  26/10/2018
  Ik ben al een tijdje bij het product en ik weet echt niet of het iets doet of niet doet. Laat ik opmerken dat de grootte van de pillen niet klein is. Meer dan wat dan ook in het geval iemand moeite heeft met slikken.
  Beatriz r
  25/10/2018
  Ik vind het gewoon geweldig.
  Olaia
  25/10/2018
  Omdat het in tabletten zit, vind ik het erg comfortabel, bovendien is het effectief, hoewel niet onmiddellijk. Ik heb gemerkt dat er een verschil is met de week dat ik ze neem, ik voel me vitaler en ik hou van de dag tot dag minder. Ochtenden worden op een andere manier benaderd
  Alesanju
  25/10/2018
  Ik heb ze een week lang geprobeerd en ik vind ze leuk! Afgezien van het feit dat ze natuurlijk zijn en daarom was ik geïnteresseerd in hen, is het effect merkbaar en voel ik me veel actiever.
  Leticia LB
  25/10/2018
  De extra inname van NATURAAL energie. wordt ingenomen in praktische capsules voor het ontbijt, niets ingewikkeld, het enige dat deze behandelingen zijn over het algemeen effectief op de lange termijn, omdat ze gebruik maken van natuurlijke componenten die geen schade aan ons lichaam .................. Aanbevolen in tijden waarin extra vitaliteit en optimisme nodig zijn!
  Verónica
  25/10/2018
  Ideaal als u op zoek bent naar extra energie, als u aan het sporten bent of als u een drukke dag heeft. Het helpt u ook om deze virussen die met de weersveranderingen gepaard gaan niet te vangen en het is vooral natuurlijk.
  Belén
  25/10/2018
  Ik neem deze tabletten al een paar weken in en ik moet zeggen dat ze werken. Je kunt die extra vitaliteit zien die het zegt. Ik moet ook zeggen dat het 100% groenten zijn zonder chemische toevoegingen en dat vind ik geweldig. En de prijs is geweldig. 100% aanbevolen.
  Beatriz
  25/10/2018
  Ik hou van de arkovital. Ik neem elke dag een tablet in en ik merkte een verschil. Ik voel me veel lichter en ook mijn hoofdpijn is verdwenen.
  Noelia_88
  25/10/2018
  Het was een groot succes. Het helpt je in je dagelijkse leven, geeft je vitaliteit en energie om het ritme (werk en studie) te kunnen volgen. Het is het beste product dat ik heb geprobeerd. En het beste is dat het natuurlijk is.
  Carla jou
  25/10/2018
  Zeer goed en snel effect
  Maria
  25/10/2018
  Ik ben er dol op, ik ben nog niet klaar met een doos en ik voel me veel energieker dan voor ik begon en minder moe, in feite doe ik meer beweging en andere dingen dan voor ik aan de doos begon en nu voel ik me minder moe dan toen. Zeer aan te bevelen.
  Yaiza maria
  25/10/2018
  Ik vond het geweldig, ik vond het geweldig! Wat ik het leukst vind aan dit product is dat het natuurlijk is, 100% plantaardig en zonder chemicaliën, dit zijn enkele zeer positieve punten in uw voordeel. Ik merk veel minder vermoeidheid overdag, het geeft me veel energie, ik heb tevergeefs andere multivitamines geprobeerd..... het is echt effectief! Ik heb een zeer hoog niveau van fysieke activiteit, en mijn lichaam voelt het, sinds ik het neem, voel ik me veel energieker! Ik beveel het zeker aan!
  Marta Martin
  25/10/2018
  Ik vond dit product erg leuk, de waarheid is dat ik erg blij ben. Ik neem het elke ochtend met ontbijt en sinds ik dat doe, voel ik me energieker en voel ik me veel minder moe dan voorheen. Van mijn kant beveel ik het aan en ik zal het blijven gebruiken.
  Noemi
  25/10/2018
  Ik denk dat ik in de beste week begonnen ben, met ongeveer 5 uur slaap per dag, min of meer krijg ik het einde met aanmoediging.
  Lucía S.
  24/10/2018
  Goed alternatief voor natuurlijke vitaminen. Gemakkelijk in gebruik. Ik gebruik ze nu al drie dagen en ik heb nog steeds geen verschil gemerkt.
  Lidia Alejo
  24/10/2018
  Het is een zeer goede multivitamine, 100% van plantaardige oorsprong. Het geeft je die extra energie die je nodig hebt om elke ochtend met goede moed te beginnen. Hoewel ik het al een korte tijd gebruik, als ik het verschil heb opgemerkt, voel ik me vitaler. Ik vind het fijn dat het volledig natuurlijk is zonder chemische ingrediënten.
  Fabiola Rojo
  24/10/2018
  Ik test het product via het project waarvoor ik in trnd werd geselecteerd en ik kan zeggen dat het het immuunsysteem versterkt. Het product geeft me energie, vooral op dagen dat ik fysiek en mentaal uitgeput ben op het werk, dus ik ben er erg blij mee. Als je 's morgens meestal moeer wakker wordt dan normaal, raad ik je aan om het eens te proberen. Het is ook 100% natuurlijk.
  Cristina
  24/10/2018
  Ik neem het al 5 dagen en ik merk dat ik de laatste tijd wakker word met meer energie, ik denk dat ik me geweldig voel!
  Patricia
  24/10/2018
  Ideaal om aan te vullen met een gezonde voeding en lichaamsbeweging. Verwacht niet dat het op zichzelf wonderen zal verrichten, maar het is een goede stimulans om actief te blijven en zelfs andere stoffen zoals koffie en energiedranken te vermijden. Een ander ding dat ik leuk vind is dat het een ethisch product is, het heeft geen ingrediënten die afkomstig zijn van dierenmishandeling dus 100% aanbevolen.
  ESTRELLA
  24/10/2018
  Nou, ik ben net begonnen met het testen en met dit soort producten moet je het een tijdje doen om de resultaten echt op te merken. Als sterke punten zie ik dat de samenstelling van plantaardige oorsprong en zonder chemicaliën, ok geschikt voor veganisten en lactose-intolerante, en zwangere vrouwen. De prijs is ook vrij goed, aangezien een doos met 30 tabletten nog geen 20 euro kost.
  Miriam
  24/10/2018
  Op dit moment neem ik ze nog maar 8 dagen maar ik voel meer energie, ze zijn makkelijk in te nemen en je hebt maar één tablet per dag nodig.
  Antonio
  24/10/2018
  Na het nemen van het product, ik moet zeggen dat ik het 100% zou aanbevelen. Niet alleen voel je je je beter over jezelf, maar je ziet alles van een ander door hoe compleet het is.
  Daniela
  24/10/2018
  Ik persoonlijk heb ze liefgehad. De eerste 3 dagen merkte ik niets op, maar Nu kom ik aan het einde van de dag zonder dat ik vermoeidheid merk. Mijn vrienden vragen me hoe het voelt, echt niets, alleen maar dat je in orde bent met het verlangen om dingen te doen en met aanmoediging. Ik merkte het op omdat ik moe wakker werd en een zeer slechte dag had, maar als dit niet het geval is, zal het je gewoon veel energie geven. Ik raad ze echt aan.
  Maria Jiménez Sanz
  24/10/2018
  Persoonlijk denk ik dat hij doet wat hij belooft, bijvoorbeeld. Ik ben een persoon met een zeer actief leven, voor mijn werk moet ik altijd 100% verantwoordelijk zijn omdat ik verantwoordelijk ben voor de animatie in een spa, en naast het fysieke werk is ook nog het mentale. Aan het einde van het hoogseizoen was de vermoeidheid elke dag in de late namiddag aanwezig en sinds het nemen van deze vitaminen afgenomen (geen wonder, ik ben nog steeds een beetje moe). Maar het is een product dat ik zonder problemen terugkoop.
  ALICIA
  23/10/2018
  WERKT ECHT!!!
  MERY
  23/10/2018
  Met de seizoenswisselingen voelen we ons altijd zwakker en ik die aan sport doe, merk het meer. Ik gebruik de capsules al een paar dagen en ik krijg steeds meer energie. Het geeft me gemoedsrust dat ze natuurlijk zijn.
  SILVIA
  23/10/2018
  Ik heb nog nooit eerder vitaminen ingenomen en ik heb ze nog maar een week ingenomen en ik merk dat ik op een eenvoudige manier, één tablet bij het ontbijt, mijn lichaam reageert tot 's nachts, zonder vermoeidheid, vol energie. Ik raad het aan!
  Álex
  23/10/2018
  Ik ben net begonnen met het innemen van de eerste tablet. Het is moeilijk voor mij om de eerste uren van de ochtend te beginnen vanwege de hersenactiviteit van hard studeren of wanneer ik wat sportactiviteit tot 11:00 uur min of meer. Ik merk nu een extra boost van energie. Over nog een week zal ik in staat zijn om een getuigenis te geven, maar ik geef hem een goede nota in dit begin van de consumptie.
  LUZ
  23/10/2018
  Het is zeer gemakkelijk te nemen als het komt in pillen. Ik merk het resultaat al op, en ik wil zeggen dat ik me goed voel met meer energie en vitaliteit. Ik raad het aan
  Chica Sombra
  23/10/2018
  Ik neem Arkovital nog maar een week en dat is te zien. Ik voel me beter en meer bereid om de dag onder ogen te zien.
  Sonia A.
  23/10/2018
  Ik neem dit supplement nu al een paar dagen, het is zeer compleet met alle vitaminen die het bevat, ik vind het leuk en het geeft me ook een actiever gevoel.
  Teresa
  23/10/2018
  Ik kende dit product niet, nu ik het geprobeerd heb merk ik hoe ik de dag met meer energie beëindig, ook heb ik het gemerkt omdat het samenviel met de menstruatie die voorbij gaat zonder kracht en slepen, ik neem het met mijn ontbijt en ik ben klaar voor huishoudelijk werk, ga naar mijn werk en als ik aankom ga ik 's nachts op stap om te rennen. Het zal dus niet ontbreken in mijn ontbijt en het beste is dat het 100% natuurlijk is.
  Claudia
  23/10/2018
  Arkovital is pure energie, je kunt het geeft je meer energie en is ook heel natuurlijk 😉
  Ariolina
  23/10/2018
  Ik heb ze al een aantal dagen gebruikt en ik ben tevreden met het resultaat. Ik bestudeer de harde oppositie en ik moet 100% zijn. Daarnaast doe ik ook 's ochtends aan sport. Net voordat ik het begon te nemen was ik erg uitgeput (ik ben erg getroffen door temperatuurschommelingen en slechte nachtrust). Normaal gesproken consumeer ik andere merken die cafeïne of guarana bevatten, die me een hoog energieniveau geven, maar die soms slapeloosheidsproblemen veroorzaakten. Ze zien er geweldig uit als je je energieker wilt voelen maar zonder cafeïne, kunstmatige smaken (die doen denken aan energiedranken) of als je zwanger bent. Het enige probleem dat ik zie is voor degenen die niet gewend zijn om tabletten door te slikken (hoe dan ook kan ik u verzekeren dat deze tabletten effectiever zijn dan het formaat in capsules)
  Ainara Jimenez Ugarte
  23/10/2018
  Ik ben begonnen met het nemen van de behandeling op 17 oktober, lijkt me vrij goed.Ik neem het met meer energie tijdens de dag en met meer ontspanning 's nachts. Ik slaap meestal heel slecht als gevolg van persoonlijke problemen, maar ik ben heel wat beter deze dagen. Maar ik zou graag wat meer tijd hebben om het product te kwalificeren. Ik zie goed resultaten bij mijn haar en nagels, ik heb minder haaruitval en sterkere nagels, het is 100% plantaardig en geeft me veel gemoedsrust, ik ben meer geanimeerd in mijn situatie en wil meer dingen doen. Arkovitalpuraenergía is een geweldig product.geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 6 jaar oud, zwanger, en veganistisch. Ik ben verwonderd!
  Maria Isabel
  23/10/2018
  Het heeft mij de energie gegeven die ik nodig heb in deze tijd van stress en het werk dat ik heb.
  Luisa
  23/10/2018
  Ik probeer deze vitaminen nu al een week en ik voel me actiever, ik word niet zo moe wakker en ik kan de dag beter aan. Ik zal ze blijven proberen.
  Mónica
  23/10/2018
  Het is een geweldige aanvulling om te profiteren van je dagen. In mijn ervaring ben ik een nerveus persoon en bij onderzoeken probeer ik geen koffie te drinken maar nexito energiehulp en akrovital helpt me daarbij.
  araceli
  23/10/2018
  Ik voel me minder moe onderweg want ik maak veel kilmeters op een week.
  JONATAN
  23/10/2018
  Ik besloot ze uit te proberen in een tijd van grote fysieke en intellectuele vraag en ze hebben me zeker de extra energie gegeven die ik nodig had om werk en studie te combineren.
  Miriam Pareja
  23/10/2018
  Ik probeer de multivitaminen van Arkovital nu al een week genomen en ik moet zeggen dat ze me enorm helpen bij deze zeldzame temperatuursveranderingen en dat ik die duw in de rug in mijn dagelijks leven nodig heb. Ze zijn ook natuurlijk en geschikt voor veganisten.
  Maria Jiménez
  23/10/2018
  Ik neem het al vier dagen en je kunt het verschil zien, ik heb een heel druk levensritme voor mijn werk omdat ik altijd 100% moet zijn en deze vitaminen geven me de extra bijdrage die mij ontbrak. Op dit hoogtepunt van het seizoen (werk van verantwoordelijk voor animatie in een hotel) begint de vermoeidheid te komen, maar met de vitaminen kom ik minder moe thuis na de hele dag sporten.
  MARÍA JOSÉ
  22/10/2018
  In de week dat ik er gebruik van heb gemaakt is het me het meest opgevallen dat het 's nachts beter ligt en dat ik rustiger slaap.
  Maria
  22/10/2018
  Ik drink het 's morgens voordat ik naar mijn werk ga, dan ga ik naar de sportschool en mijn trainingen en voel de extra energie tot ik thuis kom. Ik voel me minder saai en meer wakker. Ik zal blijven proberen om te zien hoe goed het blijft, maar voor nu zeer tevreden.
  Ana A
  22/10/2018
  Geweldig voor die extra energie die we deze herfstdagen zo hard nodig hebben.
  Maria Jose Diaz De La Cruz
  22/10/2018
  Ik heb ze nog maar 8 dagen getest. Ik vind mezelf 's morgens met meer energie. Nu zijn mijn batterijen de hele dag gepoot en ben ik niet zo moe.
  Mónica
  22/10/2018
  Sinds een paar dagen neem ik deze capsules met pure Arkovital energie in en ik heb gemerkt dat ik veel actiever ben dan een paar weken geleden (vermoeidheid op het werk, stress, huishoudelijk werk....) aan het einde van de dag en met slechts één capsule bij het ontbijt, voel ik me veel actiever, met meer energie dus ik ben blij dat ik Arkovital Pure Energy zal blijven gebruiken om deze gemoedstoestand te behouden, met deze energie en deze actievere toestand.
  Sandra
  22/10/2018
  Ik vond het geweldig. Het geeft me de energie die ik nodig heb en het is natuurlijk ;)
  Lydia
  22/10/2018
  Ik probeer altijd voor mezelf te zorgen en natuurlijk en kwalitatief goed voedsel te consumeren. Arkovital heeft het allemaal en het werkt. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar extra energie in zijn of haar leven.
  Heyxis
  22/10/2018
  Ik test Arkovital nu al een week en ik ben erg blij met het resultaat. Ik voel me vooral 's morgens actiever, wat zich in mijn geval vertaalt in productiviteit op het werk en daarna. Ik raad het aan!
  Hugo
  22/10/2018
  Volkomen aan de verwachtingen. Vanaf het moment dat ik de eerste capsule nam, merkte ik dat ik meer geanimeerd en energieker was. Totaal aanbevolen, niet alleen voor de effecten, maar ook voor de 100% elementen die ik gebruik.
  Ana
  22/10/2018
  Het helpt me om met meer vitaliteit door de dag heen te komen. Gezond, natuurlijk en revitaliserend
  Macarena
  22/10/2018
  Ik ben niet het type om pillen of supplementen in te nemen, laat staan maaltijdvervangers. De laatste tijd heeft het werk al mijn energie geabsorbeerd en ik heb besloten om ze uit te proberen. De waarheid is dat ik me minder moe voel en meer dingen wil doen. De prijs is ideaal.
  laura martin gomez
  22/10/2018
  Mijn ervaring is zeer goed geweest. Het product verraste me op een positieve manier en ik raad het zeker aan. Ik zal het weer kopen.
  laura martin gomez
  22/10/2018
  Mijn ervaring is zeer goed geweest. Het product verraste me op de juiste manier en ik raad het zeker aan. Ik zal er meer kopen.
  Bettie
  22/10/2018
  Ik neem al minder dan een week Arkovital Pure Energy, dus ik neem niet het risico om te zeggen dat het een 100% veilig effect van het product is, maar de waarheid is dat ik al een paar weken zeer, zeer, zeer, zeer, zeer, zeer moe ben. Zozeer zelfs dat ik depressief was. Dit weekend voelde ik me een beetje beter en vandaag, maandag, was ik erg scherp, wat het voor mij moeilijk maakt om de week te beginnen. Ik zal het blijven testen om er zeker van te zijn dat het werkt:)
  Lorena Parra hurtado
  22/10/2018
  Een product met goede sensaties, maar het is vroeg om te zeggen maar een perfecte timing. bedankt.
  Lorena Parra hurtado
  22/10/2018
  Het is nog vroeg ik ben nog maar een week geweest maar de waarheid is dat het gaat met zeer goede gevoelens en ik vind het erg leuk dat we verder gaan met it.thank you.
  M.José
  22/10/2018
  Ik moedig u aan om deze vitaminen te kopen omdat ze 100% natuurlijk zijn en zorgen voor de extra energie die we allemaal nodig hebben. Ze zijn comfortabel in te nemen, één tablet per dag, en naarmate de dagen verstrijken, zijn hun effecten merkbaar. Ik ben blij!
  Ana
  22/10/2018
  Sinds ik ermee ben begonnen voel ik me energieker, het is natuurlijk en geschikt voor coeliakiepatiënten.
  Beatriz Lopez Sanchez
  22/10/2018
  Geweldig, super natuurlijk en ik voel me geweldig.
  MARIA
  22/10/2018
  Op dit moment heb ik het vier dagen geprobeerd, maar de waarheid is dat ik me vandaag, maandag, levendiger en sterker voel om te studeren. Er is nog steeds een deel van het proces, maar in eerste instantie vind ik het de moeite waard. Dagen geleden was ik niet in staat om verder te gaan zonder een dutje en nu.... Ik schrijf dit op het moment dat ik een dutje doe! Ik zal blijven denken om te bevestigen dat dit zo is.
  Mamypotis
  22/10/2018
  Ik heb dit product ontvangen voor een project van Trnd, ik moet zeggen dat de samenstelling van het product volgens mij uitstekend is, maar ik kan niet zeggen of het werkt of niet omdat ik ze pas een week in gebruik heb en je de vitaminen minstens een maand lang nodig hebt om resultaten op te merken.
  Cristina
  22/10/2018
  Ik ben een paar dagen geleden begonnen met Arkovital Pure Energy en ik ben er nu erg blij mee. Het formaat is handig en u hoeft slechts één tablet per dag in te nemen. Ik heb nog steeds geen significante verandering in mijn energieniveau opgemerkt, omdat dit soort natuurlijke tablet enige tijd nodig heeft om in werking te treden, maar ik begin te merken dat ik een beetje alerter ben en ik heb niet zo veel moeite om het tempo van dag tot dag bij te houden.
  Jorge Dean
  22/10/2018
  Ik ben begonnen met het uitproberen van de pillen en je kunt de hele dag door een betere energie zien. Na de hele dag werken is het niet zo moeilijk om daarna naar de sportschool te gaan. En ik heb nog steeds de kracht om te dineren en huishoudelijke klusjes te doen. Een goede aanvulling zonder twijfel!
  trndelena
  22/10/2018
  De producten van Arkopharma werken en dit maakt het, zeer aan te bevelen.
  Miriam
  22/10/2018
  Omdat ze natuurlijk zijn, zijn ze uitstekend, en voor de lactose-intolerant zijn ze fenomenaal, net als de andere merken.
  @elhadadelascocinas
  22/10/2018
  Ik heb dit product geprobeerd omdat ik een zeer hoog tempo van het leven en weinig tijd om te rusten heb (ik ben een arts). Ik voelde me aangetrokken tot hem omdat hij 100% natuurlijk was, wat meestal niet het geval is omdat de meeste multivitaminen synthetisch zijn. Ik vond het evenwicht van de vitaminen die het biedt en de stimulerende eigenschappen van zijn componenten zonder gebruik te maken van excitanten zoals cafeïne of taurine. Wat ik mis is dat sommige groepen van vitaminen zoals A of D niet zijn opgenomen en misschien zou ik het versterken met andere mineralen.
  Cesare
  22/10/2018
  Ik heb Arkovital Pure Energy een paar dagen in de ochtend gebruikt. Ik voel me de hele dag fitter en energieker.
  Amanda
  22/10/2018
  Wat ik het leukste vind aan dit multivitaminesupplement is dat het de vitaminen en mineralen levert die we van nature nodig hebben. Ik weet zeker dat ik zal herhalen met meer dozen, omdat ze zijn zeer goed geprijsd en het formaat is zeer comfortabel.
  Marta
  22/10/2018
  Ik hou van dit product, ik neem het elke ochtend en de waarheid is dat ik me minder moe en energieker voel. Ik raad het aan voor zowel de efficiëntie als de goede prijs.
  Charo Martin
  22/10/2018
  Ik ben blij met deze vitaminen. In een korte tijd kunt u de effectiviteit ervan zien. Ik voel me vol energie en de vermoeidheid is merkbaar verminderd, ook al zijn de slaapuren nog weinig. Ik vermijd ook de verstopte waar ik zo gevoelig voor ben.
  PALIZFER
  22/10/2018
  Hoewel ik het al een korte tijd probeer, vind ik het erg leuk. Het is gemakkelijk in te nemen en ik voel meer energie. Ik hoop dat het me helpt om de kou die ik een beetje sneller te genezen. Ik zal je erover vertellen!
  Patricia Ríos
  22/10/2018
  Ik neem dit vitaminecomplex nu al een paar dagen in. De samenstelling is zeer compleet: ijzer, mangaan, selenium, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B9, foliumzuur, vitamine C, vitamine E, vitamine Zink. Als punten te verbeteren, de grootte van de tabletten en de overmatige verpakking, ik denk dat de plastic verpakking in de doos is niet nodig.
  Cristinads
  22/10/2018
  Dankzij Trnd heb ik in staat geweest om deze tabletten te proberen die prachtig zijn gegaan, in een korte tijd heb ik gemerkt de verschillen omdat het geeft me veel vitaliteit en energie voor de hele dag, de componenten die ik heel erg leuk vind omdat ze zijn natuurlijk, ik raad dit product 100%.
  Patricia
  22/10/2018
  Ik neem het al een tijdje en ik denk dat het een goed product is. Het voelt goed aan (ik ben een beetje gevoelig voor deze dingen) en ik voel me energieker. Een natuurlijker product dat dezelfde voordelen heeft als andere, meer chemische producten, en dus beter voor het lichaam. Zeer aan te bevelen
  Rodmar_photo
  22/10/2018
  Sinds ik deze vitaminen neem voel ik me meer geanimeerd en eindig ik de dag veel minder moe. Ze geven een bijdrage van energie en vitaliteit die wordt opgemerkt; ik raad arkovitaal aan omdat ze zeer goed zijn.
  Olga
  22/10/2018
  Ik neem het maar een week, maar ik voel me minder moe. Ik kan meer dingen doen dan voorheen tijdens de middag en, als een super positief punt, zal ik zeggen dat het mijn maag helemaal niet aantast (andere vitaminen maken me vreselijk). Ik vind het leuk omdat ik me vitaler voel, maar zonder de nervositeit die koninginnengelei me bijvoorbeeld geeft. Ik ben erg blij.
  Anya
  22/10/2018
  Sinds ik Arkovital neem voel ik me actiever.
  Anya
  22/10/2018
  Sinds ik Arkovital neem voel ik me actiever.
  Anya
  22/10/2018
  Sinds ik Arkovital neem voel ik me actiever.
  Lola
  22/10/2018
  Ik heb ze al een tijdje geprobeerd en de waarheid is dat ik het genoeg voel, ik heb meer energie om de dag te beginnen.
  Manu Gomez Aguilar
  22/10/2018
  Ik neem Arkovital elke ochtend als aanvulling op mijn ontbijt. Het biedt een grote hoeveelheid vitaminen en extra energie, vooral voor degenen die een groot volume van uren weg van huis doorbrengen. Als je 's morgens meestal moeer wakker wordt dan normaal, raad ik je aan om het te proberen. Het is ook 100% natuurlijk.
  Maribel García
  22/10/2018
  Ik probeer het nu en ik denk dat het een geweldige weddenschap is omdat het een 100% plantaardig vitaminecomplex is. Het is ideaal voor een terugkeer naar routine of voor een vleugje energie voor ons dagelijks leven. Ik raad het zeker aan!
  Lorena Martín
  22/10/2018
  Geeft energie en vitaliteit. Ik drink het graag 's ochtends omdat het de hele dag duurt. Beter dan andere merken.
  Ana
  22/10/2018
  Nou, ik neem het al een week en het lijkt goed te gaan, dat ik niet zo moe ben, ik hoop op een groter effect in deze tweede week, maar op dit moment gaat het goed.
  Eva María Sánchez López
  22/10/2018
  Ik probeer ze nu al een paar dagen en ik voel de extra energie! Ik heb ze gekozen omdat hun componenten 100% natuurlijk zijn en geschikt voor veganisten.
  Marina Ramón
  22/10/2018
  Thuis noemen we ze "motiverende vitaminen". Een week geleden werd ik uitgeput wakker en kwam ik thuis na een verschuiving van werk. Ik knikte zelfs voordat ik at omdat mijn lichaam het niet meer kon verdragen. Ik heb slechts een week lang arkovitale vitaminen ingenomen en de verschillen waren bijna onmiddellijk merkbaar. Na twee dagen voelde ik me meer uitgerust en veel enthousiaster om dingen te doen. Het gevoel van vermoeidheid is verdwenen en daardoor geniet ik weer van alle mogelijke uren van de dag. Het lijdt geen twijfel dat het een groot succes was om ze te hebben uitgeprobeerd.
  Carlos
  22/10/2018
  Ik heb het een paar dagen geprobeerd. In principe lijken ze mijn dieet goed aan te vullen.
  Ruben M
  22/10/2018
  Pour l'instant, je ne le prends que depuis quelques jours et je n'ai encore rien remarqué, mais je suis très confiant quant à l'emballage et à la façon dont il est soigné et j'ai l'impression d'être un complexe de vitamines 100% végétales.
  Leticia
  22/10/2018
  Sinds ik ze heb genomen, voel ik me actiever.
  Cris
  22/10/2018
  Tijdens de wisseling van het seizoen heb ik altijd een aanzienlijke afname van mijn energie en vitaliteit opgemerkt. Enige tijd geleden begon ik acerola van hetzelfde merk te gebruiken en het was geweldig. Ik heb voor deze optie gekozen en ik vergiste me niet: het resultaat is zichtbaar. Ik beoefen CrossFit en Fitness en deze natuurlijke aanvulling is uitstekend voor mij geweest. Ik raad het 100% aan.
  Alberto
  22/10/2018
  Goedemorgen, iedereen! Ik neem de tabletten al 1 week in en ik moet zeggen dat als een product goed is, het zich laat zien, en met Arkovital twijfel ik er niet aan dat ik een hectische levensstijl heb (ik ben onafhankelijk) en deze extra energie en vitamine inname is wat ik nodig heb. Groeten
  Javier Ortego
  19/10/2018
  Ik hou van dit product!
  Marianne
  27/04/2017
  Goed product!
9,5 / 10
 • Christel uit Van Cleempoel schreef:
  prima service
  snel geleverd, goedkoopste van alle online apotheken voor mijn product.
 • Felix uit Zelem schreef:
  Correcte en snelle levering
  Correcte en snelle levering
 • Mirose BeHaegel uit Oostkamp schreef:
  duidelijk, stipt, correct
  duidelijke site, makkelijk shoppen
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek