Armolipid Plus Tabletten 60 stuks

92 reviews
Tabletten 60 stuks
30,97 39,20
30,97
-21% **
prijs apotheek: 39,20*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van berberine ,polycosanolen , monacoline K (gefermenteerde rode rijst), co-enzyme Q10, foliumzuur, en astaxanthine, tabletten. Voor een gezonde cholesterol en daling van triglyceriden.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verhoogde cholesterol en triglyceriden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet ArmoLIPID PLUS bevat 500 mg berberine, gefermenteerde rode rijst 200 mg (monacoline K 3mg), polycosanolen 10 mg, foliumzuur 0.2 mg, coenzyme Q10 2.0 mg en astaxanthine 0.5 mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of wanneer u borstvoeding geeft, noch bij personen onder de 18 jaar.Vraag altijd raad aan uw behandelend arts of apotheker voor u dit product gebruikt:- Indien u ouder bent dan 70jaar.- Bij het gelijktijdig gebruik van cholesterol verlagende geneesmiddelen of als u intolerant bent aan statines.- In geval van lever-, nier- of spierproblemen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Armolipid
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Astaxanthine, Berberine, Co-enzyme Q10, Policosanol, Rode gefermenteerde gist rijst
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Armolipid Plus

Voedingssupplementen en geneesmiddelen worden in ons lichaam afgebroken door onder andere leverenzymen. Daarom volstaat 1 dosis meestal niet om een blijvend effect te hebben. Sommige antibiotica ( macroliden) remmen de werking van zo'n leverenzym (nl. CYP3A4) af. Als gevolg daarvan, zullen voedingssupplementen en geneesmiddelen die door dit enzym afgebroken worden, minder snel afgebroken worden en dus een langer of heviger effect hebben. Ook rode gist rijst wordt door het CYP3A4-leverenzym afgebroken. 

De kans op ernstige bijwerkingen van rode gist rijst is groter bij mensen boven de 70 jaar. Daarnaast nemen mensen boven de 70 jaar vaak nog andere geneesmiddelen in, die kunnen interageren met rode gist rijst.

Daarom wordt het gebruik van rode gist rijst bij mensen ouder dan 70 jaar afgeraden. Neem contact op met je huisarts als je ouder bent dan 70 jaar en een te hoog cholesterolgehalte hebt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Armolipid Plus

Levering op tijd en in goede staat. Alles goed!

encarna

Hartelijk dank voor Armolipid Plus. Ik had ernstige bijwerkingen toen ik de statines nam (ik heb ze allemaal geprobeerd). Nu helpt uw product veel! Geen bijwerkingen en lever- en nierwaarden zijn prima.

Ingrid

Goede service en snel, zeer tevreden

Carnen

Vroeger nam ik statines en dat gaf me krampen, sinds ik Armolipid gebruik heb ik dit ongemak niet meer.

Marc

Ik neem het nu al ongeveer drie jaar met de controle van de internist en het cholesterolgehalte wordt zonder problemen en zonder enige bijwerkingen op afstand gehouden.

Maribel

Uitstekend product om cholesterol op afstand te houden

Núria

Het geeft me een perfect resultaat: het verwijdert al mijn cholesterol en zonder enige bijwerking.

Eugenio

Ik neem het al een lange tijd en ik ben erg blij. Cholesterol is onder controle.

Carlos

Ik neem nu al enkele jaren Armolipid-plus, en het werkt heel goed, ik heb mijn cholesterol onder controle, en geen bijwerkingen.

FRANCISCO VICENTE DAVO

Het product wordt al heel lang door mijn moeder gebruikt en het werkt voor haar. We hebben zes dozen tegelijk gekocht. Het probleem is dat de bestelling deze keer wordt uitgesteld: ze lijkt op 13 mei te zijn vertrokken en op 2 juni is ze niet aangekomen. En mijn moeder moest een ander doosje kopen bij de apotheek. We zijn erg ongelukkig met de service.

Rosa Escribano

Mijn arts heeft dit product twee maanden geleden aanbevolen en het is met 50 procent verminderd.

manuel

Ik gebruik dit product al heel lang om mijn cholesterol onder controle te houden, ik denk dat het beter is dan het product dat door de dokter is voorgeschreven en dat veel bijwerkingen heeft gehad. Ik heb mijn dokter geraadpleegd en hij vertelde me dat als ik het goed deed en mijn cholesterol verlaagde, ik het moest innemen en dat doe ik nu ook. Naast dit aanbod was erg interessant, ik aarzelde om het te vragen uit angst dat het je niet goed zou bereiken. Maar het klopte allemaal heel goed en ik heb het zonder problemen goed gedaan. Ik zal hier blijven kopen als je dit soort aanbod hebt.

María Isabel

Alles is perfect

Jesus

Ik heb deze aankoop gedaan omdat het een product is dat ik regelmatig neem en omdat het een langdurig formaat heeft dat me erg goed uitkomt. De waarheid is dat het mij thuis eerder bereikte dan ik had verwacht.

D. Zafra

Het zijn de enige pillen die ik kan gebruiken om mijn cholesterol onder controle te houden en ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Pilar

Het product is zeer effectief (houdt uw cholesterol op afstand) en met viata, geen probleem: eenvoudig winkelproces en snelle en correcte verzending.

Eugenio Luengo Hernández

Ongecompliceerde, snelle leveringsservice. Het product verlaagt aantoonbaar het cholesterolgehalte en reguleert de waarden zonder bekende bijwerkingen, wat zeer aan te bevelen is.

Sylvia

De bestelling arriveerde voor de geschatte datum, de prijs van het onverslaanbare artikel. Het is nog vroeg om te weten of het werkt, de tijd zal het leren.

Victor

Mijn moeder neemt al een paar jaar lipide plus, omdat conventionele cholesterolverlagende medicijnen niet werken voor haar. De oogdienst was voortreffelijk en informeerde ons te allen tijde waar het pakket zich bevond en wanneer het zou aankomen. Ik beveel deze pagina aan mijn vrienden aan. Groeten

cochí

Zeer tevreden over de bestelling, de verzending en de uitstekende communicatie. En het zijn de enige natuurlijke pillen die het cholesterolgehalte van mijn man onder controle hebben. Dank u wel.

Mar

Een zeer goed product, het enige natuurlijke product dat het cholesterolgehalte van mijn man op een laag pitje heeft gehouden. Uitstekende verzend-, leverings- en communicatieservice. We zullen zeker weer kopen 👍🏻

Mar

Ik kwam onmiddellijk en zonder enig probleem aan en ik begon het te nemen, het duurde slechts een korte tijd, dus ik kan niet zeggen wat de resultaten zijn. We zullen moeten wachten om de doos te nemen en een test te hebben, maar van mijn collega's die het nemen en aanbevolen aan mij het heeft hen geholpen om hun cholesterol te verlagen.

Maria Angeles

Mijn eerste bestelling bij Viata en ik ben zeer tevreden over de service en snelle levering. Het is bewezen dat Armolipid plus mijn cholesterolgehalte verlaagt.

Bert

Goed product, effectief zonder bijwerkingen. En zeer goede service van Viata.

Pere

Ik neem al vijf maanden Amilipid Plus en de 230 ml collectie heeft me teruggebracht tot 200 ml, logischerwijs met een controle van het dieet en de lichaamsbeweging.

Antonio Mochon

Zeer tevreden met VIATA, het heeft me voorzien van producten van bewezen efficiëntie, maar tegen een zeer concurrerende prijs en onovertroffen verzendkosten.

Severo perez

Zeer doeltreffend product , cholesterolwaarden zijn fel verbeterd . Ik neem het reeds 2 jaren na het gebruik van statines , die veel spierpijnen gaven. Ik neem armolipid plus in combinatie met Q10 , wat de spierpijn onder controle houdt . Ik ben zeer tevreden van de service en de gunstige prijzen op jullie site .

Magda Hens

Goede en vlotte levering van de juiste producten.

Jozef De Leersnijder

Uitstekend product met een verbazingwekkende doeltreffendheid. Ik beveel het aan al mijn vrienden aan, als een echt alternatief voor statines. Viata is een fantastische aanbieder, altijd met een scherpe prijs en een zeer snelle en betrouwbare service. Ik blijf voor de 4e keer bij hen bestellen. Dank u allen.

Mauro

De levering is veilig aangekomen. Ik kan nog geen commentaar geven op de resultaten, omdat mijn afspraak voor een cholesterolcontrole volgende week is. Maar bijwerkingen

Maree

Het product is perfect, en je vermijdt het nemen van de medicamentistina en de bijwerkingen, het kopen van de verpakking van 5 bespaart een beetje en de service is uitstekend. Snelle en probleemloze levering, en het is mijn derde bestelling.

Oscar

Het fenomenale Viata team. Hoge ontvangsttermijn. Het product dat ik van een paar ańos neem en het werkt.

José

Jaren lang statines geslikt ik heb alle merken gehad maar altijd weer die krampen door de internist nu Armolipid plus en chorestorol keurig en geen krampen meer geweldig

Margo Bouwman

Mij cholesterol is ermee onder controle , maar er zijn bijwerkingen.lk gebruik al vele jaren rode rijstpillen ,maar met dit product heb ik het minste last. Verder de levering verloop correct ,alleen wat duur en waarom geen grotere verpakking bv 120 stuks.

Jos

Na jaren statines te hebben genomen ben ik overgestapt op armolipide plus en vaarwel statines en geen cholesterolproblemen.

Maria Amparo

Deze online apotheek biedt een uitstekende telefoon- en e-mailservice! Armolipid plus werkt goed! Cholesterolverlaging: van 235 naar 193

Traute Goede

Had niet verwacht dat het zo snel werkte

Timmermansliliane

Zeer goed product en Viata is uitstekend in alles: prijs, formaliteit, klantenservice, ... Zeer tevreden.

Nuria

Sinds ik begonnen ben met het innemen van Armolipid+ is mijn cholesterolgehalte aanzienlijk en permanent gedaald. Zonder bijwerkingen....... Geen gevaarlijke behandelingen meer!

Rosine

Onberispelijke producten. De tabletten vervullen hun functie. Cholesterol onder controle en zonder bijwerkingen. Top!

José Carlos

Ik ben tevreden met mijn bestelling en bezorgservice. Mijn cholesterol is na 2 maanden inname gedaald van 288 naar 243. Ik hoop dat het doorgaat.

Sabine M.

Cholesterol terug onder controle, meer moet dat niet zijn.

theo

Hallo, alles verliep zeer vlot met de orde. De klantenservice was vriendelijk en ik kon mijn bestelling volgen. Zal zeker weer kopen!

Fredrik Holmkvist

De eerste 11 dagen heb ik de tabletten zonder bijwerkingen ingenomen. Na 4 weken zal ik een bloedonderzoek laten doen om te zien of mijn cholesterolgehalte is gedaald en dan opnieuw melden. Ik ben al erg nieuwsgierig.

Sabine M.

Ik neem het al meer dan een jaar in beslag en zowel mijn man als ik nemen geen statines meer.

Maria

De levering was supersnel en ongecompliceerd. Ik kan nog niets zeggen over het effect, ik neem het nog maar twee weken. In ieder geval heb ik geen bijwerkingen.

Sabine

Het belangrijkste voor mij is de service. En service is uitmuntend.

Mariano Fernández de Gea

Snelle levering, goed verpakt en dit aan de juiste prijs

Ludwig

Uitstekend product. Snelle levering en zeer goede prijs. Zeer tevreden met Viata.

Lourdes

Mijn vrouw begon het in te nemen en in een maand tijd heeft ze haar cholesterol verlaagd van 285 naar 195. Dus nu ben ik er ook mee begonnen.

Mariano Fernández de Gea

De prijs is goed, het enige nadeel is dat je moet vragen om pakketten met meer pillen. Op dit moment kan ik nog geen commentaar geven op de effectiviteit ervan gedurende minstens 3 maanden en het vergelijken met nieuwe analyses. Ik hoop dat ik in april 2019 een positief advies over de effectiviteit ervan zal hebben. De levering in een week is prima met wat mij verteld werd. En de presentatie is wat zij aangaven.

Pepe

De levertijd van de bestelling is correct maar overdreven (een week) in vergelijking met andere websites (2-3 dagen). Het productlabel is niet in het Spaans. Prijs via het web economisch in vergelijking met andere sites, maar je moet 60 comp kopen.

Felix

Ik heb het nu voor 1 maand genomen, mijn triglyceriden zijn gedaald van 670 naar 240 en mijn cholesterol van 210 naar 163 zonder welke ik mijn dieet sterk heb veranderd. Ik heb een normaal gewicht

Anita

het verlaagt mijn cholesterol maar minder snel dan verwacht

Angeles Garrigues Delgado

Sinds ik ledematen- en spierpijn kreeg met Simvastatine, raadde mijn orthopeed dit product aan mij aan. Armo Lipid plus wordt goed verdragen, mijn cholesterolspiegels zijn weer ok en de ledematen/spierpijn is weg.

Chris

De endocriene mij aanbevolen en sindsdien nemen al mijn familieleden met een cholesterolprobleem het, het heeft geen bijwerkingen. We zijn blij. De 60 pack is comfortabel.

Silvia

Mijn vrouw neemt het voor endocriene aanwijzing en haar cholesterol in een maand en een half laag op een spectaculaire manier. Andar en Armolipid plus, zijn erin geslaagd om dat stijgende cholesterol te stabiliseren.

DAVID

Op advies van mijn cardioloog ben ik het gaan slikken en ben zeer tevreden cholestorol waarde is gezakt en geen last van bijwerkingen wat bij andere cholestorol medicijnen wel het geval is

Anita

Zeer aan te bevelen product om het cholesterol te reguleren.

Jose

Ik had pijlstaartroggen voorgeschreven gekregen, maar de bijwerkingen lieten me niet toe om door te gaan. De arts had me dan armolipide plus aanbevolen en sindsdien hou ik mijn cholesterol onder controle zonder enig probleem.

Mariluz

Ik heb dit product online gekocht omdat in Spanje apotheken alleen pakketten van 20 capsules verkopen. De verzending van Viata ging snel en goed, ik had het binnen 5 dagen na bestelling, met een weekend ertussen. Tracking door DPD werkte niet, het product verscheen twee dagen later in Burgos, en een uur later weer in België is dit technisch onmogelijk. Drie dagen later belde ik rechtstreeks naar SEUR en ze hadden hem daar, terwijl hij volgens het internet 'in transit' was in België. Ook zijn de verzendingsnummers van DPD lang en kan SEUR ze niet vinden, hij zocht op achternaam. Het is beter om te vragen naar de 'etiketreferentie' dan naar het 'afleveringsnummer'. Ik kan nog steeds niets zeggen over de kwaliteit van het voedingssupplement, we zullen moeten wachten op de tests. Het werd aanbevolen door mijn huisarts en ik hoop dat het werkt. De brochures zijn vollediger dan die van de gratis verpakking van 10 capsules die in Spanje worden verspreid en vermelden dat het vanaf de leeftijd van 70 jaar niet raadzaam is om het in te nemen.

Jorge

Ik heb dit product online gekocht omdat in Spanje apotheken alleen pakketten van 20 capsules verkopen. De verzending van Viata ging snel en goed, ik had het binnen 5 dagen na bestelling, met een weekend ertussen. Tracking door DPD werkte niet, het product verscheen twee dagen later in Burgos, en een uur later weer in België is dit technisch onmogelijk. Drie dagen later belde ik rechtstreeks naar SEUR en ze hadden hem daar, terwijl hij volgens het internet 'in transit' was in België. Ook zijn de verzendingsnummers van DPD lang en kan SEUR ze niet vinden, hij zocht op achternaam. Het is beter om te vragen naar de 'etiketreferentie' dan naar het 'afleveringsnummer'. Ik kan nog steeds niets zeggen over de kwaliteit van het voedingssupplement, we zullen moeten wachten op de tests. Het werd aanbevolen door mijn huisarts en ik hoop dat het werkt.

Kepa

Werkt super goed na halfjaar gebruik goed cholesterol waarde en totaal geen last bijwerkingen

Wolter ten kate

Ik neem het al twee jaar en het gaat heel goed met me. Voor mensen die geen simvastatine kunnen nemen is het perfect. Het is de prijs die slecht is.

María

Op dit moment kan ik geen commentaar geven op het product, omdat ik er nog maar een paar dagen mee bezig ben. Wat erg snel was, was de levering, en ik was positief verrast door de details van het servicekaartje en de follow-up van alle fasen van de bestelling. Allemaal onberispelijk.

Francisco

Ik ben blij dat ik 270 cholesterol had en het is tot 200. Mijn endocriene stuurde het naar mij.

Misabel

Met het hoge cholesterolgehalte en deze pillen, heb ik al de oplossing om me geen zorgen te maken. Ik doe het erg goed en heb het niveau verlaagd. Zeer goed product en aanbevolen.

Agusti

De huisarts heeft me een voorschrift gegeven voor Armolipid Plus. Ik heb dit de eerste keer bij de apotheker afgehaald maar zag later dat dit bij Viata ook te krijgen was. En : het wordt aan de deur afgeleverd. Dat is handig als gepensioneerde, ge moet u niet verplaatsen. De service is uitstekend. Bestellen, betalen en leveren gebeurt vlot en snel. Ik profiteer dus alleen maar.

Mireille

ik had een zeer hoge cholesterol, en omdat ik armolipide plus neem, is het naar beneden gekomen en is het onder controle.

Julia

Natuurlijk cholesterolproduct, aanbevolen door mijn huisarts en ik ken veel mensen die het innemen. Economische verpakkingen die u in de apotheek niet kunt vinden. Snelle en efficiënte service.

Esther

De waarheid is dat alles perfect is, het product is sterk aanbevolen, en er zijn geen bijwerkingen. Voorgeschreven door de dokter.

Eloy

Verlaagt het cholesterolniveau weer naar normaal. Aanbevolen door mijn huisarts

rudimitt

Het is het wonder!!!! Cholesterol uit!!

Juan

Ze helpen me veel om mijn cholesterolspiegel binnen hun normale bereik te houden zonder de bijwerkingen van andere medicatie.

Maria

Product ik gedicteerd voor cholesterol werkt voor mij heel goed, maar is duurder dan andere producten van dit type.

ELEA

Armolipide werd mij aanbevolen door mijn huisarts. Ik neem het nu ongeveer twee jaar en het werkt! Ik heb mijn cholesterol aanzienlijk verlaagd. Ik heb geen ongewenste bijwerkingen. Ik kan het product aanbevelen zonder enige beperkingen!

Doro

Onberispelijke, snelle en efficiënte service.

Adiol

Mijn cholesterolgehalte is al jaren te hoog. De arts heeft aanbevolen dat ik Armolipid voor 6 maanden probeer en herhaal de test. Ik laat je weten hoe de resultaten uitpakken.

Vero

Ik had al eerder verschillende producten geprobeerd, waaronder statines die me ernstige krampen gaven en mijn cholesterol niet reguleerde. Mijn arts heeft dit product aanbevolen omdat een andere patiënt het gebruikte en het goed deed. Ik gebruik dit product al 5 jaar en tenslotte is mijn cholesterol op afstand.

Victoria

Zeer goed. Deze pil houdt mijn cholesterolgehalte op een aanvaardbaar niveau.

Carlos

Zij adviseerden het voor cholesterolverlagend en het werkte.

Amalia

Mijn man nam statines voor cholesterol en de bijwerkingen waren enorm: voortdurende spierpijn, jichtaanvallen.... kort gezegd. De arts raadde hem aan armolipide plus in te nemen en heeft geen bijwerkingen van statines. Het is veel beter en cholesterolgeregeld.

Mamen

Snel en efficiënt onderhoud, Armolipid plus aanbevolen door een uitstekende arts.

Inmaculada

Ik heb al vele jaren simvastatine gebruikt en veel spierpijn gehad, sinds ik dit product nam controleer ik mijn cholesterol.

german

Gelukkig. Aanbevolen door mijn arts in plaats van de beroemde statines.

José Carlos

Goed product..... zelfs de artsen beginnen het aan te bevelen..... het kwam snel en goed aan.

VICTORIA

Efficiënte service!

IGNACIO

Geweldig product om de cholesterol op het juiste niveau te houden, altijd de volgende dag aan uw deur geleverd door Viata!

Marco C.

Armolipid Plus neemt mijn vrouw mee op advies van haar huisarts. Het is relatief gemakkelijk te nemen. Over het effect (cholesterol) kan het pas iets zeggen na de nieuwe bloedwaarden in ongeveer 2 weken.

Gerhard

heel vlotte en vriendelijke afhandeling

dirk

Was aan de statine maar mijn dokter in spanje zei stop dat is gif hij gaf met lipid plus bij thuiskomst mijn nederlandse arts verteld twee maanden zinder pillen geprikt toen liped plus weer geprikt in twee maanden van 8.5 naar 7 wat een resultaat gelijk aan vrienden verteld die gaan ook over op lipid plus top

Lies

Mijn cholesterol was aan de hoge kant, daarom raadde mijn arts mij dit product aan. Ik gebruik het nu bijna een jaar en mijn cholesterol heeft terug normale waarden

Candi
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek