Phytosun Ontspanning nek/rug Olie 50ml

Massage olie voor het verlichten van gespannen en stramme spieren.

€ 14,95 -22%
11,66

Deze massage- of verzorgingsolie werd samengesteld om de nek, schouders en rug te ontspannen. Ze verzacht stijve en stramme spieren en draagt zo bij tot een grotere bewegingsvrijheid en een beter slaapcomfort. Snelle opname door de huid. Geniet van deze heerlijke olie na een vermoeiende dag.

Deze massageolie combineert welzijn en verzorging en bevat de Plantaardige Olie Macadamia en Essentiële Oliën, die 100% zuiver en natuurlijk zijn. DERMATOLOGISCH GETEST.

Massage olie voor nek en rug. Neemt de spanning weg in de spieren.
Inmasseren op de nek, schouders en/of rug, met de nadruk op de zwakke plekken. Kan ook gebruikt worden voor een lichaams- massage.
Macadamia ternifolia seed oil, Cinnamomum camphora bark oil, Citrus aurantium bergamia leaf oil, Lavandula hybrida oil, Gaultheria procumbens leaf oil, Mentha arvensis leaf oil, Artemisia herba alba oil, Eucalyptus citriodora oil, Anthemis nobilis flower oil, Laurus nobilis oil, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.
  • Niet inslikken.
  • Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 16 maanden, bij zwangere vrouwen of tijdens de borstvoeding.
  • Niet gebruiken in geval van allergie voor salicylaten.
  • Niet gebruiken bij personen met een allergie zonder vooraf een huidtest met 1 druppel van het product uitgevoerd te hebben.
  • Vermijd elk contact met ogen en slijmvliezen.
  • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Merk Phytosun
Aflevervorm Olie
Type product Fytotherapie
Aromatherapie Essentiële olie
Effect Ontspannend
Bevat Overige
Aangewezen bij Spierpijn
Geeft warmte? available
Gedeelde ervaringen
    23/01/2018
    Goede massageolie. Ik verwachtte geen wonderen, en deze zijn ook niet gebeurd, maar een massage kan een pijntje toch al snel verzachten. Het pluspunt aan de olie is dat deze geen overbodige - irriterende - sterk geurende bestanddelen bevat. Prima product!