Artechol NF Softgel 90 stuks

Voedingssupplement op basis van rode rijstgist en Lactobacillus rhamnosus, in capsulevorm. Het is aangewezen ter ondersteuning van een gezond cholesterolgehalte.

prijs apotheek: 37,53
31,90
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Cholesterol.
1 capsule voor het slapengaan.
Rijstpoeder gefermenteerd door rode gist 400 mg (gestandaardiseerd op 3,0% monacoline K = 10 mg/gel), FructoOligoSacchariden 20 mg, Lactobacillus rhamnosus Lipo671® 15,6 mg. Bulkmiddel: maltodextrine. Stabilisator: magnesiumstearaat. Zuurteregelaar: calciumcarbonaat. Antioxidant: ascorbinezuur 1,2 mg. Capsule: gelatine, E171, E110, E122 (koosjer + halal).
Gebruik geen rode rijstgist in combinatie met grapefruitsap. Als voorzorgsmaatregel wordt rijstpoeder dat met rode gist is gefermenteerd, niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoeding bij kinderen en adolescenten. Raadpleeg uw arts of apotheker als u ouder bent dan 70 jaar; als u tegelijkertijd een cholesterolmedicijn gebruikt, als u geen statines verdraagt, als u lever-, nier- of spierproblemen heeft.
Merk Artechol
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Rode gefermenteerde rijst
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!