Asco-pet hond & kat Poeder 500g

6 reviews
Poeder 500g
23,01 25,57
23,01
-10% **
prijs apotheek: 25,57*
Op voorraad
Voor honden en katten die last hebben van haaruitval, waterige stoelgang, slechte algemene fysiek, een doffe vacht, ... door een tekort aan vitaminen, mineralen en aminozuren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Te gebruiken bij honden of katten in geval van verschijnselen die duiden op een tekort aan vitaminen, mineralen en aminozuren: haaruitval, dunne ontlasting, slechte algemene conditie of doffe pels.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Een theelepeltje per dag voor katten en kleine honden. Een koffielepel per dag voor grote honden. Ascopet mag door het eten gemengd worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Algen. Bevat mineralen, vitaminen en aminozuren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ascopet
Aflevervorm Poeder
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond, Kat
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Aanvullend, Haaruitval

Laatste reviews en ervaringen met Asco-pet hond & kat

Asco-Pet werd mij geadviseerd voor mijn Franse bulldogs die winderigheidsproblemen hebben, maar ook voor een van hen! Ik ben al na een goede week tevreden met het resultaat! Wat tandvlees en tandplak betreft, is het een beetje vroeg om het resultaat te zien! Aan de andere kant vinden mijn katten het helemaal niet leuk als ik hun eten bestrooi, jammer genoeg!

Van Netelbosch

Helpt echt.Mijn kat verliest minder haar.

Lieve

Beste, We gebruiken Asco-pet reeds meerdere jaren voor onze labrador (inmiddels bijna 4jaar) en haar vacht is mooi en ze blijft zacht aanvoelen. We zijn dit product vooral beginnen te gebruiken omdat ze last had van haar poep en veel over de grond schuurde. Nu aanzienlijk verminderd en helpt dus voor alles prima. Grts LC

Lydie

Ik heb dit product getest op mijn beagle en mijn Franse bulldog, mijn honden hebben na 1 week behandeling echt een zachte en glanzende vacht gevangen terwijl ze eerder droog en ruw aanvoelen...............

Noel

HARTELIJK DANK JULLIE VOOR PERFECTE SERVICE

svitlana

Mijn honden krijgen alleen vlees en gekookte groenten als voer, daarbij is dit zeewier een hele goede aanvulling. Hun vachten glimmen en mijn honden zijn erg energiek. Ik geef ze dit in de in de winter en bij verharing (voorjaar).

Maaike
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek