Audistim Dag & Nacht Capsules 60 stuks

Voedingssupplement met ginkgo biloba, eschscholzia, melisse, vitamines B, zink en magnesium, met werking dag en nacht, in de vorm van capsules. De dagcapsules dragen bij tot een goed gehoor en helpen vermoeidheid te verminderen. De capsules voor 's nachts helpen stress aanpakken en dragen bij tot een normale cognitieve functie.

prijs apotheek: 29,90
25,42
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Bij stress en vermoeidheid.
2 capsules per dag, 1 ‘s ochtends (dag), 1 ‘s avonds (nacht, 30 minuten - 1 uur voor het slapengaan). Het initiële gebruik dient minimaal drie maanden te worden voortgezet om de verwachte resultaten te verkrijgen. Vervolgens verlengen voor een voortzetting van de positieve effecten.
Ingrediënten Dag:Zeemagnesiumoxide, maltodextrine, extract van meidoornbladeren en -bloemen (Crataegus monogyna en Crataegus laevigata), L-Theanine, extract van Ginkgo Biloba-bladeren, Quercetine, nicotinamide (vit B3), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, cyanocobalamine (vit B12), pyridoxine-waterstofchloride (vit B6), Thiamine-waterstofchloride (vit B1).Ingrediënten Nacht: Maltodextrine, Tryptocetine® (L-Tryptofaan, Quercetine), zeemagnesiumoxide, extract van melisseblad (Melissa Officinalis), Eschscholzia-extract (Eschscholzia californica) bovengrondse delen, zinkcitraat, extract van Ginkgo Biloba-bladeren, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, silicium, melatonine.
Merk Audistim
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Citroenmelisse, Gingko Biloba, Magnesium, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B3, Vitamine B6, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Meermaals per dag
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!