02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Audistim Dag & Nacht NF Tabletten 2x30 stuks

Tabletten 2x30 stuks
27,27 30,30
Op voorraad
27,27
-10% **
prijs apotheek: 30,30* Je bespaart: -3,03
Voedingssupplement met ginkgo biloba, eschscholzia, melatonine, vitamines B, zink en magnesium, met werking dag en nacht, in de vorm van tabletten. De dagtabletten dragen bij tot een goed gehoor en helpen vermoeidheid te verminderen. De tabletten voor 's nachts helpen stress aanpakken en dragen bij tot een normale cognitieve functie.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 witte tablet 's morgens en 1 blauwe tablet 's avonds een half uur voor het slapen gaan.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Witte tabletten: Ginkgo biloba 40mg, magnesium 75mg, vitamine B6 1,4mg, vitamine B12 2,5µg, niacine (B3) 16mg, thiamine 1,1mg, quercetine 25mg, l-theanine 50mg, meidoornextract 37,5mg.

Blauwe tabletten: Melatonine 1mg, citroenmelisse 80mg, eschscholzia 40mg, zink 10mg, tryptocétine®, een complex van tryptofaan 40mg en quercetine 25mg, magnesium 37,5mg, ginkgo biloba 40mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Audistim
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Overige
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Citroenmelisse, Slaapmutsje, Ginkgo Biloba, Magnesium, Meidoorn, Melatonine, Tryptofaan, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Meermaals per dag
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Audistim Dag & Nacht NF

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Audistim Dag & Nacht NF

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek