02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Autotest HIV Zelftest 1 stuks

16 reviews
1 stuks
32,90
Op voorraad
32,90
Dit onderzoek wordt gedaan met een druppel bloed, gemakkelijk te gebruiken en resultaat bekend in 15 minuten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

HIV Test

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stap 1

Zet de steun G op een stabiel, horizontaal oppervlak. Haal voorzichtig de dosis verdunningsoplossing C van de top van de testeenheid B. Laat deze dop met de hulp van een vinger in de steun G zakken.

Stap 2 (stappen 2 en 3 moeten direct na elkaar worden uitgevoerd)

Was uw handen, liefst met warm water, en droog ze af. Open de zakjes met het desinfecterend doekje H en het steriel kompres I. Veeg uw vingertop schoon met het desinfecterend doekje H en laat de vinger drogen.

Haal de doorzichtige dop van de zelfprikker D. Zet het rode eind van de prikker op de zijkant van uw vingertop en druk deze stevig naar beneden zodat de naald in uw huid prikt. Knijp wat in uw vinger om een eerste grote druppel bloed tevormen. Wis deze druppel af met het steriel kompres I. Knijp dan nog eens, niet te hard, in uw vinger om een tweede grote druppel bloed te vormen.

Houd de testeenheid B rechtop zoals in de afbeelding (loodrecht), en raak de bloeddruppel aan met de tip van de testeenheid tot de punt helemaal met bloed gevuld is.

Stap 3

Neem opnieuw de steun G met de dosis verdunningsoplossing C en zet deze stabiel op een horizontaal oppervlak.

Houd de testeenheid B met de punt naar beneden, steek hem krachtig in de steun G om de folie van de dosis verdunningsoplossing C te doorprikken.

Controleer of er minder dan een minuut nadat u de testeenheid in de dosis verdunningsoplossing geprikt hebt een roze kleuring verschijnt. Kleef de pleister E op uw vinger.

De test wordt uitgevoerd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

INHOUD VAN DE KIT


Dosis verdunningsoplossing
Zelfprikker
Testeenheid
Pleister
Droogmiddel (om weg te gooien)
Steun voortesteenheid 
Desinfecterenddoekje
Steriel kompres

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

• De autotest VIH® is strikt bedoeld voor privégebruik als zelftest op hiv en mag in geen geval gebruikt worden voorandere diagnoses of doelstellingen. • Bewaar de autotest VIH® en toebehorenbuiten het bereik van kinderen, de hulpstukken bij de test kunnen een gevaarinhouden bij inname via de mond en kunnen irritaties veroorzaken. • Bewaar detesteenheid in de oorspronkelijke verpakking op een koele, droge plaats tussen8°C en 30°C. Beschermen tegen zonlicht. • De autotest VIH® is alleen bestemdvoor eenmalig gebruik. De test moet uitgevoerd worden tussen 18°C en 30°C. Niethergebruiken. • Niet inachtname van de bewaringsomstandigheden of devervaldatum kan foute resultaten opleveren. • Open de verpakking van detesteenheid niet tot u klaar bent om de test uit te voeren. • Gebruik dezelftest niet als de verpakking geopend of beschadigd is. • Gebruik de zelftestniet na de vervaldag. • De zelftest mag alleen gebruikt worden met versafgenomen capillair bloed volgens de aangegeven techniek en mag niet gebruiktworden met serum of plasma. • Vals positieve resultaten (0,2% volgensspecificiteitsonderzoek) PRINCIPE EN BETROUWBAARHEID WAARSCHUWINGEN ENVOORZORGSMAATREGELEN of vals negatieve resultaten kunnen in de volgendegevallen voorkomen: - Als u binnen de afgelopen drie maanden blootgesteld bentgeweest aan hiv (vensterperiode) Het is belangrijk om een arts te raadplegenvoordat u de test uitvoert. Het kan zijn dat deze test een recente besmettingmet hiv niet detecteert. - Als uw immuunstelsel zeer sterk onderdrukt is. - Alsu seropositief bent en behandeld wordt met antiretrovirale middelen. Dezelftest is niet bedoeld voor de therapeutische opvolging van patiënten diebehandeld worden met antiretrovirale middelen. Deze test kan onjuisteresultaten opleveren als u behandeld wordt voor een infectie met hiv (ART ofPEP). - Als u besmet bent met een zeldzame variant. • De gebruiker van dezelftest mag geen medische beslissing nemen zonder eerst een arts te raadplegen,ongeacht of het resultaat positief of negatief is. • De autotest VIH® is eencomplementaire hiv-test voor gebruik als aanvulling op andere bestaande opties.De autotest VIH® kan alleen besmetting door hiv detecteren en kan niet gebruiktworden als test voor andere seksueel overdraagbare aandoeningen. • AAZ-LMBwijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af voor het gebruik of de verdelingvan de autotest VIH® of de bijbehorende onderdelen, zonder strikte naleving vande instructies en gebruiksbeperkingen zoals gespecificeerd in de relevantegebruiksaanwijzing.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Autotest
Type product Zelftest
Type zelftest HIV

Laatste reviews en ervaringen met Autotest HIV Zelftest

Heel handig. Instructies in verschillende talen. Heel duidelijk. Bescherm uzelf en zo niet, doe deze test. Zelfs als een stel, voorkomt het laten testen van je zelfvertrouwen niet dat er regelmatig controles worden uitgevoerd.

Sophia

Easy to use and seems very professionally organised. I am confident it gave an accurate result. But also instructions in English please

Andrew M

duidelijke beschrijving en compleet pakket, inclusief ontsmetting en een pleister. De ontsmetting vooraf, en daarna pas tweede druppel bloed gebruiken, dit lijkt me erg zorgvuldig. Dat ontbrak bij veel andere testkit's die ik heb gebruikt.

Alex

Duidelijke handleiding. Test was makkelijk uit te voeren. Zelfs het stukje waar ik me zorgen over maakte, waar je jezelf moet prikken, ging verbazend vlot.

Veronique

Super test, makkelijk te gebruiken, het beste bekijk de video!

Liji

Test zeer goed beschreven en snelle verklaring.

Werner

Geen negatieve punten! Super!

Lutgarde

Zeer snelle levering en zeer goed product.

Isabel

Snelle levering. De test is zeer goed beschreven en snel uitgevoerd.

Werner

Zeer goede webshop, snelle levering en goed klantcontact. Ik adviseer ook de test: gemakkelijk zelf te doen. Goede koop.

Andreas

Snelle levering en goede service. De gebruiksaanwijzing is zeer duidelijk en de test is eenvoudig uit te voeren.

Christoph

Snelle levering. De test wordt duidelijk uitgelegd. Snel en veilig

Werner

De levering verliep zeer snel. De test wordt zelfs geleverd met de handleiding in je taal. Ik zou de test graag opnieuw bestellen en kan hem alleen maar aanbevelen.

Patrick.G

Snelle levering, makkelijk te hanteren en eenduidige test.

Niklas.W

De levering was snel en nauwgezet verpakt. De test is eenvoudig uit te voeren. De instructie is beschikbaar in alle talen, wat erg praktisch is. Ik zou het graag weer gebruiken en aanbevelen!

Marc

De test werd snel afgeleverd en is eenvoudig te gebruiken. Na een kwartier was het resultaat duidelijk zichtbaar.

Gabi M.
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek