Avène Xeracalm A.D balsem Balsem 400ml

4 reviews
16,07 25,50
16,07
-37% **
prijs apotheek: 25,50*
Op voorraad
Verzorging voor het gelaat en het lichaam. Voedt en verzacht ernstig uitgedroogde, geïrriteerde en allergische huid, jeuk en roodheid. Zowel voor de zuigeling, het kind als de volwassene.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Avène
Aflevervorm Balsem
Gamma Avène Xeracalm
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging van Gelaat, Lichaam
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging Lichaam Behandelend
Huidtype Droge huid, Extreem droge huid
Doelgroep Baby en kind, Man, Vrouw
Eczeem, atopische huid? available
Zonder parfum? available
Zonder parabenen? available
Werkt tegen jeuk? available
Tegen cellulite, striemen? not available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Antirimpel? not available
Lifting? not available
Hydraterend? available
Psoriasis, schilferige huid? available

Laatste reviews en ervaringen met Avène Xeracalm A.D balsem

Ik kende xeracalmbalsem tijdens een kuurbehandeling, een laatste redmiddel na zoveel medicijnen dat de psoriatische huid en het lichaam eraf gingen. De jaarlijkse kuur +Xeracalm balsem + een beetje enstilar (veel minder dan voorheen) slaag ik erin om elk seizoen zonder al te veel flare-ups door te komen. In het begin had ik ongeveer 1 l./maand minder nodig, zodra de brandende, krassende, droogte sterker aanvoelt masseer ik naast de gebruikelijke ochtendcrème. Deze balsem is tot op de dag van vandaag onvervangbaar, ook als je hem voor een redelijke prijs kunt aanbieden. Ik bestel hem voor 2 maanden.

Jo

De enige creme die mijn huid kan verdragen. Ik kamp mijn hele leven al met eczeem en allergieën. Avene Xeracalm is de enige creme waar ik geen reactie op krijg, die mijn huid voedt en vettig genoeg is. Voorkeur gaat uit naar de balm boven de creme. De balm is vettiger, waar de creme minder goed smeerbaar is (maar wel sneller intrekt). De levering via viata ging bovendien ook super snel!

Emma

Al sinds geboorte enorm droge huid. Schuurpapiertje was mijn bijnaam toen ik kind was. Zoveel geprobeerd. Alles werkt kort. En na douche net zo droog of droger nog. En steeds meer schilfers ook. Sinds paar jaar ook orale chemo wat de huid nog droger en dunner maakt. Broek uittrekken moet in de douche zodat ik de schilfers meteen kan weg spoelen. Ik dacht dat ik hier voor altijd mee zou moeten leven. Nu 51 en vond paar weken geleden Avene Balsem ad. Naast de fijne structuur, dik maar goed smeerbaar is dit mijn nieuwe 'held'. Ik merk echt verschil. Natuurlijk na douche meteen weer insmeren maar dat is logisch. Maar het voelt zo veel plezieriger. Liefst spring ik iedere dag in een bad vol balsem. Maar smeren is 👍👍. Nooit gedacht dat er verbetering zou zijn. Zocht beste van de slechtste, nu ben ik zo opgelucht! Bedankt Lies

Lies

snelle levering, vriendelijke service, aanbevolen.

YoungEun Kim chaccour
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek