02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

A.Vogel Echinaforce forte Tabletten 60 stuks

20 reviews
Tabletten 60 stuks
15,96 21,99
Op voorraad
15,96
-28% **
prijs apotheek: 21,99* Je bespaart: -6,03
Natuurlijk product op basis van echinacea, zorgt voor een betere weerstand en bij ziekte een verkorte duur. Kan preventief of behandelend gebruikt worden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voor extra weerstand. A. Vogel Echinaforce forte stimuleert het immuunsysteem en versnelt het herstel na ziekte. Ons immuunsysteem verhoogt de weerstand van het organisme. Het behoud van een goed werkend immuunsysteem, en dus een goede weerstand, versnelt het herstel na ziekte. A. Vogel Echinaforce ® forte ondersteunt onze weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassen, ouderen en kinderen ouder dan 12: 1 tablet, 2 tot 3 keer per dag met een glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Echinaforce forte: Echinacea purpurea radix extract 18 mg. Echinaforce forte + vitamince C: Malpighia punicifolia, bron van natuurlijke vitamine C (60 mg per tablet), rode zonnehoed (Echinacea purpurea (L.) Moench.) 17,67 mg (herba). Junior: Echinacea purpurea (rode zonnehoed) concentraat 2,3 %. Junior + vitamine C: Braziliaanse kers (Malphigia punicifolia) 15,24 mg, Echinacea purpurea kruid 5,76 mg, Echinacea purpurea wortel 0,3 mg, 15 mg natuurlijke vitamine C. Echinaforce + vitamine C kauwtabletten: rode zonnehoed (Echinaecea purpurea L. Moench radix en herba) 1000 mg en acerolakers (Malphigia punicifolia) 40 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk A.Vogel
Aflevervorm Tabletten
Gamma A.Vogel Echinaforce
Type product Fytotherapie
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Griep, Verkort de duur, Weerstand

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Echinaforce forte

Ik neem het in de winter om verkoudheid en griep te voorkomen en het werkt.

Ángela

Ik neem het product nu ongeveer twee weken. Ik kan nog niets negatiefs melden. Of het mijn immuunsysteem daadwerkelijk versterkt, kan ik helaas pas zeggen als de winter voorbij is.

Hannah

Ik neem al verschillende jaren dit product. Voordien kreeg ik elk jaar een bronchitis, sinds ik echinaforce inneem geen enkel bronchitis meer gehad. Door de ervaring die mijn broer had met echinaforce, ben ik het ook beginnen nemen. Ook heb ik mijn zus aangespoord om die product in te nemen. Ik bestel nu voor haar bij. Zeer goed product.

Laenens

Als oud-student van Dr. Vogel is echinacea een belangrijke plant in de stimulering van natuurlijke immuniteiten en in de verdediging tegen virale agressies. Ik bewonder Dr. Vogel. Ik ben 78 jaar oud en ik bedank hem.

André

Snelle levering en goede verpakking. Ik neem het meestal in de winter.

Mº del Rosario García Sánchez

topproduct ,neem dat reeds voor het vierde jaar van november tot april. Verhoogd gegarandeerd de weerstand waardoor verkoudheden en winterkwaalrjes uitblijven Ik raad dit produkt aan, en helpt ook om verkoudheid of griep sneller voorbij te laten gaan..........zekers bestellen bij Viata, prijs en verzending zeer goed!!

Linda

Vanaf het 1e bord en tot 5 capsules per dag de loopneus lijkt na inname zeer snel te verdwijnen Zeer tevreden

marie

Een zeer goed product om griep te vermijden,ik gebruik dit al bijna 20 jaar,vroeger de gewone Echinaforce,soms ook die met vitamine C

Hubert

Een zeer goed product om griep te vermijden,ik gebruik dit al bijna 20 jaar,vroeger de gewone Echinaforce,soms ook die met vitamine C

Hubert

Een zeer goed product om griep te vermijden,ik gebruik dit al bijna 20 jaar,vroeger de gewone Echinaforce,soms ook die met vitamine C

Hubert

Topproduct samen met mijn vrouw nemen we dat reeds voor het derde jaar op rij van november tot april Verhoogd gegarandeerd de weerstand waardoor verkoudheden en winterkwaalrjes uitblijven Blijven we zeker voornemen en raden we zeker aan

Jaques eric

Uiterst doeldreffend en preventief om weerstand te verhogen!

Martin

Neem dit vanaf de eerste vaststelling van verminderde weerstand, samen met voldoende beweging is dit een natuurlijke oplossing.

Patrick

Uitstekend product. Snelle levering.

Frank

Merkbaar betere weerstand!

karine

Mijn man is asthmapatient en neemt van september tot april dit product. Dit bevordert zijn weerstand en vermindert zijn antibioticakuur tot 1 x per winter. Voordien had hij bij elke verkoudheid verdere behandeling nodig met antibiotica om bronchitis te vermijden. Topprodukt !

Ilse

Prima product!

Anne

prima supplement om de weerstand te verhogen en gezond te blijven

greta

Wij beginnen met de kuur vanaf half november tot eind februari/half maart om de winter door te komen. Het helpt om de natuurlijke weerstand te verhogen en door de eigen immuniteit virale infecties te bestrijden en zodoende bacteriële infecties te voorkomen. Wij worden haast nooit ziek gedurende de winterperiode en als we dan toch eens een verkoudheid oplopen dan is deze na enkele dagen uitzieken zonder medicatie voorbij door de eigen immuniteit.

Annelies

fantastisch helpt me de winter/najaar door.

Dick
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek