A.Vogel Linoforce korrel Granulaat 200g

Natuurlijk hulpmiddel voor zachtere en betere stoelgang.

prijs apotheek: 10,59
8,47 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Toepassing

Voor een regelmatige stoelgang. Onze spijsvertering zorgt er niet alleen voor dat de waardevolle stoffen uit de voeding door het lichaam kunnen worden opgenomen, de afgewerkte voedselresten moeten het lichaam ook weer verlaten, liefst dezelfde dag nog. Anders kunnen ook óngewenste stoffen via de bloedbaan in het lichaam worden opgenomen. Linoforce van A.Vogel is een natuurlijk middel dat tot een regelmatige stoelgang bijdraagt en de ontlasting zachter maakt. Linoforce bevat Linum usitatissimum en Rhamnus frangula, heilzame planten die van oudsher voor dit doel worden gebruikt. Linoforce is neutraal van smaak en gemakkelijk in te nemen, ook door kinderen.
Dosering

Naar individuele behoefte 3 maal daags tot 1 dessertlepel (à 5 g) korrels na de maaltijd met een glas water innemen. Het verdient aanbeveling bij het innemen van het middel veel te drinken. Kinderen tot 6 jaar: een derde van de hoeveelheid. Kinderen van 6 tot 12 jaar: de helft van de hoeveelheid.
Vlas- (Linum usitatissimum-) zaad, senna- (Cassia angustifolia-) blad, anti-klontermiddel: talk, rietsuiker, kleurstoffen: ijzeroxiden, calciumcarbonaat; cascara- (Rhamnus frangula-) bast, Arabische gom, antioxydant: calciumlactaat, vanilline, gember (Zingiber officinale).
Contra indicaties

Het middel niet langer dan twee weken achtereen gebruiken. Bij zwangerschap, zolang borstvoeding wordt gegeven en bij darmontsteking wordt het gebruik van Linoforce van A.Vogel ontraden.
Merk A.Vogel
Aflevervorm Granulaat
Gamma A.Vogel Overige producten
Type product Fytotherapie
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Lijnzaad
Gedeelde ervaringen
    SOLANGE
    28/01/2017
    Ik ken dit product al 8 jaar in Spanje en ik kan er geen betere vinden.