02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Bausch & Lomb Renu multiplus 240ml

240ml
10,79 20,32
Op voorraad
10,79
-47% **
prijs apotheek: 20,32* Je bespaart: -9,53
All-in-one oplossing voor alle zachte lenzen. Steriele gebufferde, isotone vloeistof voor het dagelijks reinigen, afspoelen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle zachte contactlenzen, inclusief het verwijderen van eiwitaanslag.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ReNU Multi-Plus Solution is een steriele gebufferde, isotone vloeistof voor het dagelijks reinigen, afspoelen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle zachte contactlenzen, inclusief het verwijderen van eiwitaanslag.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Was altijd eerst uw handen voordat u uw lenzen aanraakt. Voor een volledige dagelijkse verzorging dienen uw lenzen zorgvuldig gereinigd, afgespoeld en gedesinfecteerd te worden. Vul de lenshouder met verse ReNu Multi-Plus Solution vóór het reinigen en afspoelen van uw lenzen.

1. Reinigen Haal de rechterlens van uw oog. Leg de lens in de palm van uw hand en doe enkele druppels ReNu Multi-Plus Solution op de lens. Wrijf de lens met de wijsvinger van uw andere hand voorzichtig heen en weer. 2. Afspoelen Spoel de lens zorgvuldig af met verse ReNu Multi-Plus Solution om losgekomen aanslag te verwijderen. 3. Desinfecteren en bewaren Plaats de lens in de juiste houder. De lens dient volledig in ReNu Multi-Purpose Solution te worden ondergedompeld. Draai de deksel op de lenshouder. Herhaal de procedure met de linkerlens. Laat uw lenzen tenminste vier uur of gedurende de nacht in Multi-Plus Solution liggen. 4. Inzetten Haal de lenzen uit de lenshouder en zet ze in. Afspoelen is niet meer nodig na de desinfectie en voor het inzetten. Gooi de ReNu Multi-Plus Solution uit de lenshouder weg en spoel deze af met verse ReNu. Laat de lenshouder drogen. Draai het deksel op de lenshouder. Deze is klaar voor een volgend gebruik. N.B. Indien irritatie of overmatig tranen optreedt, aanhoudt of verergert, of indien het gezichtsvermogen verslechtert, staak dan het gebruik en raadpleeg uw oogarts of contactlensspecialist. Bevochtigen Indien kleine irritaties optreden tijdens het dragen van uw lenzen, breng een druppel ReNu Multi-Plus Solution direct in het oog aan en knipper twee of drie keer. Indien het ongemak aanhoudt, haal dan de lens van uw oog en raadpleeg uw oogarts of contactlensspecialist.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Een steriele vloeistof met boorzuur, edetate disodium, sodium boraat en sodium chloride. Werkzame bestanddelen: DYMED (polyamino biguanide) 0,00005 %, poloxamine 1 % hydranaat w/v. Bevat geen chloorhexidine en thiomersal. 240 ml, 360 ml en een halfjaarpakket (6 x 240) Flight Pack 2 x 60 ml

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Volg de instructies van uw specialist nauwkeurig op en lees de bijsluiter. Het niet opvolgen van de instructies voor het verzorgen van uw lenzen kan leiden tot ernstige ooginfecties. Was uw handen voordat u uw lenzen aanraakt. Gebruik iedere keer een nieuwe hoeveelheid vloeistof. Vloeistof niet hergebruiken. Raak de top van de fles niet aan, ook niet met het oog. Hierdoor kan de vloeistof bederven of oogletsel worden veroorzaakt. Houd de fles goed gesloten als u de vloeistof niet gebruikt om besmetting en verdamping te voorkomen. Gebruik ReNu Multi-Plus Solution niet voor de thermische desinfectiemethode. Bewaren bij kamertemperatuur (15-30° C). Vermijd vorst. Gooi 6 maanden na opening de resterende vloeistof weg. Niet gebruiken na verstrijking van de houdbaarheidsdatum. Gebruik dit product niet in combinatie met oogheelkundige medicijnen, tenzij onder medische begeleiding. Buiten bereik van kinderen houden. De vloeistof niet gebruiken in geval van allergie voor een van de bestanddelen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bausch&Lomb
Type product Lenzen en toebehoren
Lensproducten All-in-one
Geschikt voor Zachte lenzen

Laatste reviews en ervaringen met Bausch & Lomb Renu multiplus

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek